“Πολεμικό” Nissan GT-R Nismo GT500

Η Nissan σε συνεργασία με τη Nismo αποκάλυψαν το GT-R Nismo GT500 για το 2020 και είναι εντυπωσιακό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Nissan GT-R Nismo GT500 είναι το αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα λάβει μέρος στο Super GT του 2020.

Η Nissan και η Nismo (Nissan Motorsports International Co., Ltd.), έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του αγωνιστικού τους αυτοκινήτου, το οποίο έχει εξελιχθεί έχοντας ως βάση του το “πολιτικό” Nissan GT-R Nismo.

Το ιαπωνικό “θηρίο” συμμορφώνεται με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς της Κλάσης 1 που θα υιοθετηθούν ομοιόμορφα από το Super GT και το DTM (Deutsche Tourenwagen Masters), ενώ οι δοκιμές εξέλιξης έχουν ήδη ξεκινήσει από την πίστα της Suzuka στην Ιαπωνία, με τις υπόλοιπες να ακολουθούν προσεχώς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Super GT είναι ένας από τους βασικούς αγώνες όπου εμπλέκεται η Nismo, παράλληλα με το πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr