Πωλείται ένα ιδιαίτερο Nissan Skyline GT-R βελτιωμένο από Ιάπωνες

Αυτό το Nissan Skyline GT-R R33 έχει βελτιωθεί από ιαπωνικό οίκο και αυτή τη στιγμή αναζητά νέο αγοραστή. Δείτε πόσο κοστίζει...

Βρείτε μας στο


Η εταιρεία «Veilside» εδρεύει στην Ιαπωνία και οι βελτιώσεις της έχουν αισθητική που παραπέμπει σε αυτοκίνητα του «Fast and Furious». Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση αυτού του δημοφιλούς Nissan Skyline GT-R R33.

Διαβάστε επίσης: Διαθέσιμο το σπάνιο Nissan GT-R50 με χειροποίητο V6, 720 ίππων (+video)

To αυτοκίνητο που βλέπετε βγήκε από το εργοστάσιο το 1995 και αυτές τις ημέρες πωλείται από την επίσης ιαπωνική εταιρεία «Vistec R Imports». Κατά καιρούς έχουν γίνει σε αυτό εκτενή αφιερώματα από εγχώρια περιοδικά. Επίσης, το 1996 βρέθηκε στο Tokyo Auto Salon, όπου κέρδισε και το βραβείο «MVP».

Εξοπλίζεται με το bodykit της βελτιωτικής εταιρείας που αναφέραμε. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται πλαϊνές ποδιές, ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και μία εντυπωσιακή αεροτομή στο πίσω μέρος. Φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό δεν υπάρχει, αλλά στην περιγραφή αναφέρεται ότι έχει τοποθετηθεί διαφορετικό τιμόνι.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το βελτιωμένο Nissan GT-R στοιχειώνει τα όνειρά μας 

Η λίστα με τις βελτιώσεις είναι τεράστια, ωστόσο δεν αναφέρονται σημαντικά στοιχεία, όπως η ιπποδύναμη του συγκεκριμένου Nissan Skyline GT-R R33. Ενδεικτικά, ο ιδιοκτήτης έχει τοποθετήσει πιο «άγριους» εκκεντροφόρους και έμβολα της Wiseco, ενώ το σύστημα υπερπλήρωσης ονομάζεται HKS 2540. Αναβάθμιση έχει γίνει και σε επίπεδο δυναμικής συμπεριφοράς, με φρένα Brembo και ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Ohlins.

Το συγκεκριμένο Nissan Skyline GT-R πωλείται έναντι του ποσού των περίπου 105.000 ευρώ και, όπως θα δείτε στην αγγελία, η εταιρεία αναλαμβάνει την αποστολή σε όλο τον κόσμου.