Πολλά τα εκατ. γι’ αυτή την McLaren F1 που βγαίνει στο σφυρί (+video)

Μια από τις μόλις 106 McLaren F1 που κατασκευάστηκαν ποτέ βγαίνει σύντομα σε δημοπρασία και αναμένεται να προκαλέσει έναν σχετικό... χαμό στις προσφορές.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
McLaren F1 δημοπρασία 2021

Με λιγότερα από 400 χλμ. στο οδόμετρο της, αυτή η McLaren F1 του 1995, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και βγαίνει στο σφυρί στη δημοπρασία της Pebbel Beach Auctions που θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης – McLaren Artura: Η νέα υβριδική γενιά supercar των Βρετανών (+video)

Το θρυλικό βρετανικό supercar, ίσως το σημαντικότερο που παρουσιάστηκε τη 10ετία του ’90, έχει ανεβάσει σημαντικά τις “μετοχές” του τα τελευταία χρόνια με την αξία του να αποτιμάται πλέον σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Η McLaren F1 που βλέπετε στις οθόνες σας, σασί νούμερο 29, αναμένεται να επιβεβαιώσει το παραπάνω, όταν θα βγει και αυτή στο σφυρί. Έχει διανύσει μόλις 390 χιλιόμετρα από τότε που κατασκευάστηκε και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ως μέρος ιδιωτικής συλλογής ενός Ιάπωνα. Βρίσκεται σε εξαιρετική αυθεντική κατάσταση, φέρει ακόμη και τα αυθεντικά ελαστικά της Goodyear που είχαν εξελιχθεί ειδικά γι’ αυτήν, ενώ συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα αλλά και από γνήσια στάνταρ αξεσουάρ της βρετανικής εταιρίας, όπως είναι η εργαλειοθήκη από τιτάνιο.

Δείτε επίσης – Video: Όταν ο Elon Musk παρέλαβε την McLaren F1 

Η αξία της εκτιμάται αυτή τη στιγμή περί τα 14 εκατ. ευρώ και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να πιάσει ή και να ξεπεράσει αυτό το νούμερο στην ερχόμενη δημοπρασία. Υπομονή μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr