Πώς σας φαίνεται μια Jaguar E-Type με μοτέρ… Tesla;

Τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης βρίσκουν τον δρόμο τους και στα κλασικά αυτοκίνητα και η ιδέα μιας Jaguar E-Type που κυκλοφορεί χωρίς να εκπέμπει ρύπους δεν μπορεί να αγνοηθεί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρική Jaguar E-Type ECD Automotive Design 2022

Η ECD Automotive Design είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα κλασικά βρετανικά αυτοκίνητα έχοντας αποκτήσει φήμη για τις αναπαλαιώσεις αλλά και τις υψηλού επιπέδου μετατροπές που πραγματοποιεί σε Land Rover Defender.

Διαβάστε επίσης: Η Jaguar XK120 εκσυγχρονίζεται και φτάνει τους 340 ίππους

Εκτός από τα σκληροτράχηλα Defender, τα οποία και μπορούν να προσαρμόσουν απόλυτα στα γούστα του ιδιοκτήτη τους -αισθητικά αλλά και σε επίπεδο μηχανικών βελτιώσεων-, οι Αμερικανοί έχουν προσθέσει στη λίστα με τα μοντέλα που βελτιώνουν και την εμβληματική Jaguar E-Type, “το πιο όμορφο αυτοκίνητο στον κόσμο”, σύμφωνα και με τον Enzo Ferrari.


Για την E-Type οι Αμερικάνοι προσφέρουν τρεις διαφορετικές επιλογές αναφορικά με τα συμβατικά συστήματα κίνησης, με τις δύο πρώτες να είναι o αυθεντικός V6 ή V12 κινητήρας της E-Type. Η τρίτη επιλογή είναι… παραδοσιακή αμερικάνικη αφού οι άνθρωποι της ECD Automotive Design δίνουν τη δυνατότητα τοποθέτησης του LT1 V8 κινητήρα της General Motors, οποίος έχει χωρητικότητα 6,2 λίτρα και αποδίδει 450 ίππους.

Στα ίδια επίπεδα ισχύος φτάνει και η τέταρτη και ίσως η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή για τους περιβαλλοντικά ευαίσθητους με την ECD Automotive Design να τοποθετεί στο αειθαλές βρετανικό αυτοκίνητο ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που προέρχεται από την Tesla.

Διαβάστε επίσης – Jaguar XJ220: Ένδοξο αυτοκίνητο με.. άδοξο τέλος!

Χωρίς να μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες η ECD Automotive Design αναφέρει ότι το σύστημα αποδίδει επίσης 450 ίππους, ενώ η συστοιχία μπαταριών εξασφαλίζει αυτονομία έως και 320 χιλιόμετρα σε περιβάλλον πόλης και περίπου 225 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 300.000 ευρώ για μια ολοκληρωμένη μετατροπή E-Type (roadster ή coupe), η ECD Automotive Design φροντίζει για την βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς της E-Type, αφήνοντας παράλληλα στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να εξατομικεύσει τόσο το χρώμα του αμαξώματος όσο φυσικά και την καμπίνα της Jaguar.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.