Πώς θα ακουγόταν ένας 11κύλινδρος σε σειρά; Προσομοιωτής μας δίνει την απάντηση (+video)

Μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί σε κανένα αυτοκίνητο κινητήρας τέτοιας διάταξης, αλλά η προσομοίωση που ακολουθεί μας δίνει την δυνατότητα να τον ακούσουμε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
11κύλινδρος

Ποιας διάταξης κινητήρες έχουν τον πιο όμορφο ήχο; Οι απόψεις συνήθως διίστανται! Άλλοι λατρεύουν τους εξακύλινδρους σε σειρά, άλλοι τους μεγαλύτερους V10 ή V12. Σίγουρα από πολλούς θα ακούσετε και τους πεντακύλινδρους της Audi. Οι τελευταίοι έχουν διάταξη των κυλίνδρων σε σειρά.

Διαβάστε επίσης: Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβουμε πως λειτουργεί ένας κινητήρας (+video)

Μένουμε στους κινητήρες σε σειρά, οι οποίοι στον τομέα της αυτοκίνησης σταματούν στους 5-6 κυλίνδρους. Ωστόσο σε άλλους τομείς έχουμε δει κινητήρες σε σειρά με ακόμα περισσότερους κυλίνδρους, όπως θα παράδειγμα ο ισχυρότερος κινητήρας στον κόσμο, ο οποίος έχει 14 κυλίνδρους και μπορείτε να τον γνωρίσετε πατώντας εδώ.

Αυτή τη φορά, θα δούμε πως θα μπορούσε να ακούγεται ένας 11κύλινδρος σε σειρά. Ασφαλώς τέτοιος κινητήρας δεν υπήρξε ποτέ για αυτοκίνητο, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα της προσομοίωσης. Το μοτέρ που θα ακούσουμε έχει χωρητικότητα 5,5 λτ., στροφάρει μέχρι τις 8.000 σ.α.λ., αποδίδει 440 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και η σειρά πυροδότησης των κυλίνδρων είναι η εξής: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11.

Το video δημοσιεύθηκε από το κανάλι “BeefVellington” και, όπως θα δείτε, έχουν δημοσιευθεί ήχοι και άλλων κινητήρων οι οποίοι είναι άκρως ρεαλιστικοί. Πάμε να ακούσουμε αυτόν τον 11κύλινδρο της φαντασίας μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.