Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβουμε πως λειτουργεί ένας κινητήρας (+video)

30.000 διαδοχικές εικόνες σε κάθε δευτερόλεπτο. Πάμε να δούμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό του κινητήρα με τη βοήθεια ενός super slow-motion video!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Slow-Motion video

Ως γνωστόν, οι κινητήρες των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών τροφοδοτούνται με μείγμα αέρα/καυσίμου και, έπειτα από συγκεκριμένες διεργασίες (τέσσερις στην περίπτωση των τετράχρονων) παράγουν κινητική ενέργεια που κινεί το όχημα. Στο video που ακολουθεί θα δούμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό του κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Καρμπιρατέρ – Η αείμνηστη μηχανική μέθοδος ψεκασμού και πως δούλευε, σε video 

Για το “πείραμα” που δημοσιεύθηκε στο κανάλι “TROdesigns” επιστρατεύτηκε ένας τετράχρονος κινητήρας που προέρχεται από Honda XR75. Προκειμένου να έχουμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό του, αντικαταστάθηκαν κάποια μεταλλικά τμήματα από διαφανές ακρυλικό υλικό. Πέρα από τα τοιχώματα του κινητήρα, αλλαγές έγιναν και στα ελατήρια του εμβόλου, τα οποία κατασκευάστηκαν από το ίδιο διάφανο υλικό.


Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι slow-motion φάσεις λειτουργίας (εισαγωγή-συμπίεση-εκτόνωση-εξαγωγή), όπου είναι εμφανής η ανάφλεξη του μείγματος. Μπορείτε να μεταφερθείτε στο στιγμιότυπο 15.00 για να δείτε άμεσα αυτά τα πλάνα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα super slowmotion πλάνα προέρχονται από λήψη με ταχύτητα 30.000 FPS, αυτό σημαίνει ότι η κάμερα καταγράφει 30.000 διαδοχικές εικόνες μέσα σε μόλις ένα δευτερόλεπτο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.