Πόσα άλογα “βγάζει” μία BMW M3 έπειτα από 20 χρόνια και 278.000 χλμ.; (+video)

Αυτή η BMW M3 e46 ανήκε σε ιδιοκτήτες που προτίμησαν να την απολαύσουν, αντί να την φυλάσσουν σε κάποιο γκαράζ. Ας δούμε πόσο μειώθηκε η ισχύς της!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 δυναμομέτρηση

Η χιλιομετρική απόσταση που έχει διανύσει ένα αυτοκίνητο, όπως είναι λογικό, επηρεάζει σημαντικά την πραγματική ισχύ του κινητήρα. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, να βλέπουμε πόσο έχει μειωθεί και το video με αυτή την BMW M3 θα μας δώσει την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση.

Διαβάστε επίσης: Eπηρεάζεται η ισχύς του κινητήρα από το air condition; (+video)

Αρχικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κάτοχος της μαύρης BMW M3 e46 δηλώνει ότι το αυτοκίνητο μέσα σε 20 χρόνια έχει διανύσει 173.000 μίλια, απόσταση που “μεταφράζεται” σε 278.000 χλμ. Το βαυαρικό μοντέλο αγοράστηκε την περασμένη χρονιά έναντι του ποσού των 3.000 δολαρίων (περίπου 2.500 ευρώ) και εξοπλίζεται με το αυτόματο κιβώτιο SMG. Ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, όπως για παράδειγμα ο επαναπρογραμματισμός της ECU, η τοποθέτηση νέας εισαγωγής και νέας εξαγωγής.


Στην περίπτωση των U.S. Spec εκδόσεων, ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας χωρητικότητας 3,2 λτ. αποδίδει 333 ίππους. Θεωρητικά, αυτές οι αναβαθμίσεις θα έπρεπε να αυξήσουν την ισχύ στον στρόφαλο στους 350 ίππους. Με αυτά τα δεδομένα, και γνωρίζοντας ότι υπάρχει μία απώλεια της τάξης του 16% λόγω συστήματος μετάδοσης κίνησης, ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως μία αισιόδοξη μέτρηση θα είχε αποτέλεσμα άνω των 280 ίππων.

Το αποτέλεσμα ήταν άκρως θετικό για ένα αυτοκίνητο που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ, μιας και η καλύτερη μέτρηση στο δυναμόμετρο έδειξε 289,5 ίππους στις 7.250 σ.α.λ. Αναλογιστείτε ότι η άριστη επίδοση στο δυναμόμετρο, με θεωρητική ισχύ 350 ίππων και απώλειες της τάξης του 16% θα ήταν οι 296,1 ίπποι. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να γίνουν τρεις δοκιμής, αλλά με την ολοκλήρωση της δεύτερης εμφανίστηκε έντονος καπνός από την εξάτμιση και ο ιδιοκτήτης προτίμησε να μην πιέσει άλλο το αυτοκίνητο.

Πριν δείτε το video, αξίζει να τονίσουμε ότι ένα αυτοκίνητο σε δύο διαφορετικά δυναμόμετρα, μπορεί να δείξει δύο εντελώς διαφορετικές μετρήσεις. Τα δυναμόμετρα είναι κατά κύριο λόγο “εργαλεία” των βελτιωτών, όπου το αυτοκίνητο μετριέται, βελτιώνεται, και στη συνέχεια ξανά μετριέται ώστε να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.

Πηγή: carscoops.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.