Πόσο πουλήθηκε μία Lancia Delta Integrale με πολλά χλμ; (+video)

Αυτή η Lancia Delta Integrale έχει στο βιογραφικό της πολλά χιλιόμετρα, γι' αυτό η τιμή της δεν ξέφυγε σε θεόρατα ύψη. Δείτε πόσο κόστισε...

Βρείτε μας στο

Η εικονιζόμενη Lancia Delta Integrale δεν έμεινε ποτέ σταθμευμένη σε κάποιο γκαράζ. Έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα και, όπως φαίνεται θα συνεχίσει. Ας δούμε πόσο πουλήθηκε σε πρόσφατη δημοπρασία.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο το 1989 και είναι η έκδοση Lancia Delta Integrale 8V. Αυτό σημαίνει ότι εξοπλίζεται με έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που αποδίδει 185 ίππους και 304 Nm ροπής. Η κίνηση εννοείται πως περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων.

Στο κόκκινο αμάξωμα υπάρχουν γραφικά της Martini, ενώ έχουν τοποθετηθεί αγωνιστικοί προβολής και μία ρυθμιζόμενη αεροτομή. Οι λευκές ζάντες της Speedline είναι μεγέθους 17 ιντσών. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει τοποθετήσει στο αυτοκίνητο μία νέα εξάτμιση, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει τιμόνι της Nardi και νέα καθίσματα τύπου bucket.

Video: Η Lancia Delta Integrale… όπως της αξίζει!

Μπορεί να μην συνηθίζεται σε τέτοιου είδους αυτοκίνητα, αλλά μία πιο προσεκτική ματιά στον πίνακα οργάνων αποκαλύπτει τα 248.000 χιλιόμετρα. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που έπειτα από 26 «χτυπήματα» στη διαδικασία της δημοπρασίας η τελική τιμή έφτασε στις 33.000 ευρώ.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία από τον οίκο «Bring A Trailer» και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από αυτή την ξεχωριστή Lancia Delta Integrale.