Πόσα Lego χρειάζονται για να δημιουργηθεί μία Lamborghini Sian;

Είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που κατασκευάζεται από Lego σε κλίμακα 1:1. Από πόσα κομμάτια αποτελείται αυτή η Lamborghini Sian και πόσο ζυγίζει;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Sian

Η Lamborghini Sian FKP 37 που βλέπετε στις οθόνες σας, είναι η πρώτη στην ιστορία της ιταλικής εταιρίας που κατασκευάζεται από Lego σε φυσικό μέγεθος και, αν μη τι άλλο, είναι άκρως εντυπωσιακή.

Δείτε επίσης: Πως λειτουργεί το χειροκίνητο κιβώτιο; LEGO κατασκευή δίνει την καλύτερη απάντηση (+video)

Η φυσικού μεγέθους Lego Lamborghini αποτελείται από περισσότερα από 400.000 “τουβλάκια” της LEGO Technic, 154 διαφορετικών σχημάτων και τύπων. Σε αυτά περιλαμβάνονται και 20 που σχεδιάστηκαν ειδικά γι’ αυτό το project. Για την κατασκευή της χρειάστηκε μια ομάδα από 15 άτομα και 8.660 εργατοώρες (5.370 ώρες ανάπτυξης και 3.290 ώρες παραγωγής), ενώ αυτό είναι και το πρώτο μεγάλης κλίμακας μοντέλο της Lego που παρουσιάζεται με βαφή. Να σημειωθεί ότι το βάρος του ανέρχεται στα 2.200 κιλά.

Ακολουθούν και τα υπόλοιπα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει:
– Στη δημιουργία της συμμετείχαν 15 ειδικοί της ομάδας LEGO Technic
– Οι διαστάσεις του μοντέλου είναι ίδιες με του πραγματικού (4.980 χλστ. μήκος, 2.101 χλστ. πλάτος και 1.133 χλστ. ύψος).
-Τα μπροστινά και πίσω φώτα λειτουργούν και είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από κομμάτια LEGO Technic.
-Για πρώτη φορά, ένα μοντέλο LEGO Technic έλαβε μια επίστρωση εφέ βαφής, χρησιμοποιώντας επίσημη βαφή Automobili Lamborghini.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.