Πόσα Suzuki Jimny χρειάζονται για να τραβήξουν μία Mercedes-AMG G 63; (+video)

Mercedes-AMG G 63 τα βάζει όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τρία Suzuki Jimny. Ποιος θα κερδίσει αυτή την διελκυστίνδα; Η απάντηση στο video που ακολουθεί.

Βρείτε μας στο

Η Mercedes-AMG G 63 είναι ένα θηρίο, όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε κινητήρα. Συγκεκριμένα, το βάρους 2.560 κιλών εκτός δρόμου μοντέλο της Mercedes, έχει κάτω από το καπό του έναν V8 βενζινοκινητήρα 4.0 λτ. με δύο τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 585 ίππους και 850 Nm ροπής.

Στο βρετανικό μέσω Carwow, είχαν την ιδέα να την φέρουν αντιμέτωπη με το… άκρον άωτον της κατηγορίας, που δεν είναι άλλο από το Suzuki Jimny, αφού το ιαπωνικό μοντέλο είναι το μικρότερο 4x4 της κατηγορίας με δυνατότητα κλειδώματος της τετρακίνησης και υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων. Αυτό ζυγίζει έναν τόνο λιγότερο από τη Mercedes-AMG G 63, ενώ κάτω από το καπό του έχει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 λτ. ο οποίος αποδίδει 102 ίππους και 130 Nm ροπής.

Και επειδή ένα Suzuki Jimny προφανώς και δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει τη Mercedes, έφερε και παρέα… Δείτε πόσα Jimny χρειάστηκαν τελικά για να κερδίσουν την G 63, στο video που ακολουθεί.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr