Πόσα θα δίνατε για μια συλλεκτική MV Agusta F4 750 Senna;

Η MV Agusta F4 750 είναι από μόνης της ένα αντικείμενο πόθου στον κόσμο των δύο τροχών πόσω μάλλον, η περιορισμένης παραγωγής έκδοση που φέρει την "υπογραφή" του Ayrton Senna.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MV Agusta F4 750 Senna στο σφυρί

Από την πένα του αείμνηστου Massimo Tamburini, η MV Agusta F4 750 είναι η μοτοσικλέτα που διαδέχτηκε σχεδιαστικά την Ducati 916 -επίσης από τον Tamburini- και θεωρείται μια από τις ομορφότερες superbikes όλων τον εποχών αλλά και μία από τις πιο ποθητές δίτροχες δημιουργίες.

Διαβάστε επίσης – Μοτοσικλέτα: Έρχονται οι μπαταρίες που φορτίζουν “αστραπιαία”

Ακόμη πιο ποθητές είναι φυσικά οι ειδικές εκδόσεις της F4 750 με εκείνη που φέρει το όνομα του Ayrton Senna να αποτελεί μία από τις πλέον περιζήτητες. Ο θρύλος της Formula 1 είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με το αφεντικό της ιταλικής εταιρείας αλλά και της Ducati εκείνη την εποχή, Claudio Castiglioni.

Ο Castiglioni αφιέρωσε τη συγκεκριμένη έκδοση στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που δημιουργήθηκε μετά τον θάνατο του Βραζιλιάνου και φέρει το όνομά του με την παραγωγή της να περιορίζεται στις μόλις 300 μονάδες.

Μια από αυτές η υπ’ αριθμόν 198 θα βγει στο σφυρί από τον γνωστό οίκο δημοπρασιών RM Sothebys στις 26 Νοεμβρίου με την αξία της να εκτιμάται στα 30.000-40.000 ευρώ. Το ποσό μπορεί να ακούγεται μικρό για τα δεδομένα των κλασικών αυτοκινήτων ωστόσο είναι απόλυτα σεβαστό για μοτοσικλέτα, ειδικά για μία MV Agusta που κατασκευάστηκε σε μικρό αριθμό αντιτύπων.

Διαβάστε επίσης: Ανανέωση για το Yamaha R125. Κάτω από τη… μηλιά του R7

Η συγκεκριμένη έχει λιγότερα από 1.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της (812 για την ακρίβεια) και σύμφωνα και με την περιγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου δημοπρασιών βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Παράλληλα η αγορά της συνοδεύεται από μια αυθεντική κουκούλα, αγωνιστικό σταντ αλλά και τα εγχειρίδια της. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.