Πόσες Ferrari, Porsche, Lamborghini κ.α ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα;

Οι ταξινομήσεις της "ελίτ" είναι πάντα... μονοψήφιες! Πάμε να δούμε τον πίνακα με τις ταξινομήσεις υπεραυτοκινήτων στην ελληνική αγορά για το 2022.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων στην ελληνική αγορά για το 2022 βρέθηκε η Toyota για ακόμα μία φορά. Πούλησε 14.828 αυτοκίνητα καταλαμβάνοντας ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 14,1% (περισσότερα εδώ). Αυτή τη φορά, όμως, μεταφερόμαστε στο τέλος του εν λόγω πίνακα, για να δούμε πως τα πήγαν οι πιο εξωτικές μάρκες, όπως η Ferrari και η Porsche.

Ξεκινάμε από την Ferrari, η οποία πούλησε μόλις ένα αυτοκίνητο στην χώρα μας. “Ένα και καλό” θα συμπληρώσουμε εμείς μιας και, όπως είδαμε, πρόκειται για την SF90 Stradale, την ισχυρότερη Ferrari ever με ισχύ 1.000 ίππων (πατήστε εδώ για να μάθετε τα πάντα γι’ αυτήν).

Συνεχίζουμε με την Lamborghini, η οποία είχε κάπως καλύτερη εικόνα στην Ελλάδα το 2022 πουλώντας τέσσερα αυτοκίνητα. Πρόκειται για δύο Lamborghini Urus, μία ήρθε στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο, μία τον Μάρτιο και άλλες δύο Aventador τον Ιούνιο. Σειρά έχει η Bentley με πέντε αυτοκίνητα, μία Bentayga πωλήθηκε τον Φεβρουάριο, άλλη μία τον Μάρτιο, δύο Continental τον Απρίλιο και μία τον Δεκέμβριο.


Συνεχίζουμε με την Maserati που πούλησε 22 αυτοκίνητα, την Jaguar με 116, ενώ στην κορυφή των εταιρειών αυτού του βεληνεκούς βρέθηκε η Porsche με 168 πωλήσεις μέσα στο 2022.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.