Πόσες Lamborghini έχουν ταξινομηθεί φέτος στη χώρα μας;

Μπορεί τα μικρά αυτοκίνητα πόλης και τα SUV να διατηρούν τα πρωτεία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ταξινομήθηκαν εξωτικά αυτοκίνητα όπως Lamborghini!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις Lamborghini

Όπως αναφέραμε και σε πρόσφατο άρθρο μας σχετικά με το TOP 5 των ταξινομήσεων, στην ελληνική αγορά “πρωταγωνιστούν” κυρίως μικρά αυτοκίνητα πόλης, αλλά και SUV. Η επίσημη λίστα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκίνητων περιλαμβάνει και εξωτικά αυτοκίνητα, όπως για παράδειγμα μοντέλα της Lamborghini. Ας δούμε ποια και πόσα ήταν αυτά που ταξινομήθηκαν από τον Ιανουάριου του 2021 μέχρι και τον Αύγουστο.

Ακούστε για πρώτη φορά τον ατμοσφαιρικό V12 της Lamborghini Countach (+video)

Ξεκινάμε από το SUV της ιταλικής εταιρείας, το οποίο ονομάζεται Lamborghini Urus και μέσα στο διάστημα που αναφέραμε πωλήθηκε σε μόλις δύο μονάδες. Το συγκεκριμένο μοντέλο εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λτ. Αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής, ενώ οι Ιταλοί αναφέρουν ότι τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα.

Συνεχίζουμε με την Huracan, όπου ταξινομήθηκε σε μόλις ένα αντίτυπο. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός ατμοσφαιρικός V10 κινητήρα. Η χωρητικότητα του είναι 5,2 λίτρα και η σχέση συμπίεσης αγγίζει την εντυπωσιακή τιμή 12,7:1. Αποδίδει 610 ίππους στις 8.000 σ.α.λ., η μέγιστη τιμή της ροπής είναι τα 560 Nm και έρχονται στις 6.500 σ.α.λ.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν όχι μία, αλλά δύο ταξινομήσεις της ακόμα πιο ισχυρής Lamborghini Aventador. Το συγκεκριμένο μοντέλο τροφοδοτείται από ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ χωρητικότητας 6,5 λτ. και η ισχύς εκτοξεύεται στους 750 ίππους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.