Πόσο αντέχει ένας γρύλος αυτοκινήτου στην πρέσα;

Πόσο αντέχει στην πρέσα ένα γρύλος αυτοκινήτου; Ποιος μπορεί να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος; Ποιος είναι ο πιο ανθεκτικός τελικά;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο γρύλος αυτοκινήτου είναι ένα σημαντικό και απαραίτητο “εργαλείο” για όσα αυτοκίνητα έχουν ρεζέρβα βέβαια, για την αντικατάσταση ενός κλαταρισμένου ελαστικού. Φυσικά οι γρύλοι είναι απαραίτητοι και αν χρειαστεί να ανυψώσουμε το αυτοκίνητο για να ελέγξουμε το αμάξωμα από κάτω ή να κάνουμε κάποια εργασία.

Δείτε επίσης: Στην πρέσα 4 υλικά κατασκευής αυτοκινήτου

Ποιος τύπος γρύλου όμως είναι αυτός που μπορεί να αντέξει το μεγαλύτερο βάρος; Σε περίπτωση που είχατε μια απορία σαν την παραπάνω, το video που ακολουθεί θα σας τη λύσει.

Πρόκειται για ένα video που προέρχεται από το κανάλι «Hydraulic Press», με τους γρύλους αυτοκινήτου που θα δούμε να προσπαθούν να… αντισταθούν σε μία πρέσα που είναι ικανή να αναπτύξει πίεση της τάξης των 150 τόνων.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως συμπεριφέρθηκε ο κάθε γρύλος και πόσο βάρος άντεξε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]