Τεστ αντοχής: Ανθρακονήματα vs χάλυβας vs αλουμίνιο (+video)

Ανθρακονήματα, αλουμίνιο, χάλυβας και ανοξείδωτος χάλυβας τοποθετήθηκαν στην πανίσχυρη πρέσα. Ποιος είναι, άραγε, ο νικητής και στα πόσα κιλά «λύγισε»;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τέσσερα υλικά που συναντάμε στη γραμμή παραγωγής των αυτοκινητοβιομηχανιών ήρθαν αντιμέτωπα με την πανίσχυρη πρέσα και το αποτέλεσμα μόνο αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Το πρώτο δοκίμιο που ήρθε σε επαφή με την υδραυλική πρέσα ήταν κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Πρόκειται για ένα εξωτικό υλικό που συναντάμε σε ξεχωριστά αυτοκίνητα και έχει ταυτιστεί με τα supercars. Μπορεί να είναι εξαιρετικά κοστοβόρα η κατασκευή εξαρτημάτων, αλλά οι άριστες μηχανικές του ιδιότητες και το χαμηλό βάρος συγκριτικά με την αντοχή σε καταπονήσεις το καθιστούν ένα από τα σημαντικότερα υλικά.

Ακολούθησε το αλουμίνιο, ίσως το δημοφιλέστερο υλικό στον χώρο της αυτοκίνησης μιας και χρησιμοποιείται κατά κόρον για κομμάτια του αμαξώματος, αλλά και εξαρτήματα του κινητήρα. Πέρα από το σχετικά χαμηλό κόστος, είναι ένα χρήσιμο υλικό λόγω του χαμηλού ειδικού βάρους και των ικανοποιητικών μηχανικών ιδιοτήτων.

Η δοκιμασία ολοκληρώθηκε με δύο διαφορετικά είδη χάλυβα, όπου ο ένας ήταν απλός και ο άλλος ανοξείδωτος. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζονται με το δεύτερο υλικό παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση, είναι σκληρότερα και έχουν υψηλότερη μηχανική αντοχή.

Το video που ακολουθεί προέρχεται από το κανάλι «Hydraulic Press», με τα δοκίμια να καταπονούνται από μία πρέσα που είναι ικανή να αναπτύξει πίεση της τάξης των 150 τόνων. Στην προκειμένη περίπτωση η μέγιστη πίεση που ασκήθηκε ήταν τα 64.000 κιλά, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος που συμπεριφέρονται τα υλικά!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.