Ποσό πωλήθηκε αυτό το σπάνιο Ford GT Heritage;

Το εικονιζόμενο Ford GT Heritage δημοπρατήθηκε πρόσφατα και έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα. Δείτε πόσα χρήματα έπιασε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Κατασκευάστηκαν ελάχιστα κομμάτια και το συγκεκριμένο παραμένει σε άριστη κατάσταση. Πρόκειται για ένα σπάνιο Ford GT Heritage του οποίου η δημοπρασία ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Δείτε επίσης: Πωλείται σπάνιο Renault Clio Williams σαν καινούριο

Συνολικά κατασκευάστηκαν περίπου 4.000 αντίτυπα του Ford GT. Βέβαια, η συγκεκριμένη έκδοση ονομάζεται Heritage Edition και παράχθηκε σε μόλις 343 μονάδες. Ένα εξ’ αυτών είναι το εικονιζόμενο, με τα χρώματα να αποτίουν φόρο τιμής στο αγωνιστικό που διακρίθηκε στον αγώνα αντοχής του Le Mans τις χρονιές 1968 και 1969.

Αγοράστηκε καινούριο το 2006 και έχει περάσει από δύο ιδιοκτήτες, ωστόσο έχει διανύσει μόλις 8.700 χιλιόμετρα. To εξωτερικό χρώμα είναι Heritage Blue με πορτοκαλί λεπτομέρειες, ενώ οι ζάντες είναι σφυρήλατες και δημιουργήθηκαν από την BBS. Μοναδικές επεμβάσεις είναι το βάψιμο του εμπρός προφυλακτήρα το 2008 λόγω μίας μικρής φθοράς και η αντικατάσταση του ηχοσυστήματος.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται Audi Sport Quattro σε εξωπραγματική τιμή

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας θηριώδης V8 κινητήρας χωρητικότητας 5,4 λίτρων. Με τη βοήθεια κομπρέσορα, η ισχύς αγγίζει τους 550 ίππους. Η κίνηση περνά ασφαλώς στο πίσω άξονα μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων, ενώ δεν απουσιάζει το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Η δημοπρασία του Ford GT Heritage ολοκληρώθηκε από τον οίκο RM Sotheby’s και η τελική τιμή έφτασε στις 347.000 ευρώ. Στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σπάνιο αυτοκίνητο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.