Πόσο αξίζει μία παρατημένη Ferrari Testarossa με βλάβη στον κινητήρα;

Αυτή η παρατημένη Ferrari Testarossa έχει ζημιά στον κινητήρα και έμεινε για μερικά χρόνια επάνω σε τρέιλερ. Η τιμή πώλησής της, ωστόσο, ήταν αρκετά χαμηλή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Testarossa

Αυτοκίνητα σαν την Ferrari Testarossa συνηθίζεται να βρίσκονται κλεισμένα σε κάποιο γκαράζ και να χαίρουν άκρας περιποίησης. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, το εικονιζόμενο supercar αφέθηκε στο έλεος του καιρού για μερικά χρόνια, τοποθετημένο πάνω σε τρέιλερ και πρόσφατα βγήκε σε δημοπρασία.

Διαβάστε επίσης: Η Ferrari Testarossa και το λάθος που διήρκεσε 23 χρόνια (+video)

Όπως αναφέρει στην σχετική αγγελία ο ιδιοκτήτης, μία ζημιά στον V12 κινητήρα κατέστησε αδύνατη την οποιαδήποτε μεταφορά του, ενώ δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος για κάποια επισκευή και ανακατασκευή της “ταλαιπωρημένης” Ιταλίδας. Έτσι, το αυτοκίνητο παρέμεινε ακινητοποιημένο και τώρα έφτασε η ώρα να περάσει στην κυριότητα νέου κατόχου.

Η Ferrari Testarossa με τον μονό καθρέφτη, σήμα κατατεθέν του μοντέλου, είναι βαμμένη σε ασημί χρώμα και το αμάξωμα φέρει αρκετές φθορές που δεν είναι σε καμία περίπτωση μη επισκευάσιμες. Ο κινητήρας V12 χωρητικότητας 4,9 λτ. έχει σοβαρή ζημιά, αλλά αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 31.000 μίλια, δηλαδή μόλις 49.900 χλμ.

Η κατάσταση στο εσωτερικό φαίνεται αρκετά καλύτερη και όλα δείχνουν ότι με λίγη περιποίηση η καμπίνα θα ξανά αποκτήσει την λάμψη της. Όσο για τα ηλεκτρολογικά, ο κάτοχος αναφέρει ότι μέχρι να αφήσει το αυτοκίνητο… στην μοίρα του, όλα λειτουργούσαν υποδειγματικά. Η Ferrari Testarossa του 1986 πρόσφατα πωλήθηκε μέσω του ebay και η τελική τιμή έφτασε, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, στα μόλις 43.184 ευρώ. Σίγουρα το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης ενός V12 της Ferrari δεν είναι φθηνή διαδικασία, αλλά η τιμή δεν παύει να είναι αρκετά χαμηλή!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.