Preview – GP Ιταλίας: Προσκύνημα στο ναό της ταχύτητας (+videos)

Το σερί των ιστορικών αγώνων στο πρόγραμμα της F1 συνεχίζεται, με τους πρωταγωνιστές να μεταφέρονται στην πίστα της Monza στην Ιταλία

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, όμως κάποιοι αγώνες είναι πιο σημαντικοί από τους υπόλοιπους… Παραφράσαμε το απόφθεγμα του George Orwell, για να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι για το θεσμό το GP Ιταλίας που διεξάγεται στην πίστα της Monza.

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται χωρίς ανάσα, αφού ελάχιστες ημέρες μετά το GP Βελγίου, τα φώτα στρέφονται στην ταχύτερη πίστα του κόσμου. Το GP Ιταλίας έχει προγραμματιστεί για τις 6-8 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας τον 14ο -και τελευταίο επί ευρωπαϊκού εδάφους- γύρο της φετινής χρονιάς. Σημειώνεται, πως λίγες ώρες πριν τον φετινό αγώνα, ανακοινώθηκε πως η Monza θα φιλοξενεί το GP Ιταλίας για τα επόμενα 5 χρόνια!

Πάμε μια βόλτα στην πίστα της Monza με τον Ιταλό πιλότο της Alfa Romeo Racing, Antonio Giovinazzi (για να δείτε το video, πατήστε στο σχετικό σημείο εντός του πλαισίου και έπειτα, στην επισήμανση “Παρακολουθήστε στο Youtube”)


Monza: Ο ναός της ταχύτητας
Ελάχιστοι αγώνες της F1 έχουν το κύρος και την ιστορία του GP Ιταλίας. Η πίστα της Monza είναι η τρίτη παλαιότερη στον πλανήτη, μετά από εκείνες στα Brooklands του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ινδιανάπολης των Η.Π.Α. Κατασκευάστηκε μόλις σε 110 ημέρες το 1922, ενώ την ίδια χρονιά φιλοξένησε το πρώτο Grand Prix. Είναι μια από τις “ιδρυτικές” πίστες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1, καθώς από το 1950 όταν ξεκίνησε ο θεσμός, έχει στεγάσει σχεδόν όλα τα GP Ιταλίας. Συγκεκριμένα, μόνο το 1980, το GP Ιταλίας διεξήχθη στην Imola.

Η μορφολογία της πίστας στη Monza είναι τέτοια, που την κάνει να ξεχωρίζει. Στο 80% της διαδρομής οι οδηγοί έχουν το γκάζι στο πάτωμα, ενώ η μέση ωριαία κάθε γύρου προκαλεί ανατριχίλα. Αυτός είναι και ο λόγος που το συγκεκριμένο σιρκουί απέκτησε το προσωνύμιο “Ναός της Ταχύτητας”, που του αποδίδεται μέχρι και σήμερα. Η τελική ταχύτητα έρχεται στο τέλος της ευθείας εκκίνησης/τερματισμού, όπου τα μονοθέσια φαντάζουν έτοιμα για… απογείωση, πριν το φρενάρισμα πολλών G για το κλειστό σικέιν.

Δυστυχώς, αυτό είχε κατά το παρελθόν και τις αρνητικές του συνέπειες. Αρκετοί πιλότοι, μεταξύ των οποίων κορυφαία ονόματα, σκοτώθηκαν κατά καιρούς στη Monza. Από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή 1952-1953 Alberto Ascari (1955) και τον Wolfgang von Trips (1961), μέχρι τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή 1970 Jochen Rindt (1970) και τον Ronnie Peterson (1978), όλοι έχασαν τη ζωή τους στην ιταλική πίστα.

Πέρυσι, ο Kimi Raikkonen πήρε την pole position με τον ταχύτερο γύρο που έγινε ποτέ, στην F1, έχοντας μέση ωριαία ταχύτητα 263,587 χλμ./ώρα (για να δείτε το video, πατήστε στο σχετικό σημείο εντός του πλαισίου και έπειτα, στην επισήμανση “Παρακολουθήστε στο Youtube”)

Monza και Ferrari
Κάθε χρόνο, το GP Ιταλίας αποτελεί εθνική γιορτή στη γειτονική χώρα. Η Monza βάφεται κόκκινη, ενώ οι tifosi κατακλύζουν τις κερκίδες, ελπίζοντας σε νίκη της Ferrari. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ατμόσφαιρα είναι ποδοσφαιρική, με τους Ιταλούς να προσπαθούν να “σπρώξουν” τα κόκκινα μονοθέσια στην κορυφή. Δυστυχώς για εκείνους, η Ferrari δεν έχει κερδίσει στη Monza από το 2010, όταν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου είχε ανέβει ο Fernando Alonso.

Έτσι, οι Ιταλοί έχουν μάθει να είναι ικανοποιημένοι με παρουσία των πιλότων της Scuderia στο βάθρο. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως σε περίπτωση νίκης, θα υπάρξει ξεσηκωμός όχι μόνο στο Maranello, αλλά σε ολόκληρη την Ιταλία. Φέτος, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Η δύναμη του κινητήρα της Ferrari είναι δεδομένη και η Monza, κατεξοχήν πίστα που ευνοεί τα μονοθέσια με ισχυρούς κινητήρες. Αν σε αυτό προσθέσουμε τη νίκη του Charles Leclerc στο Βέλγιο την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, εύλογα οι κόκκινοι φαντάζουν ως φαβορί εντός έδρας.

Αυτό, αποδείχθηκε εν μέρει και πέρυσι, όταν ο Kimi Raikkonen πήρε την Pole Position, σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην ιστορία της F1. Ωστόσο, ο Lewis Hamilton “χάλασε το πάρτι” κατακτώντας τη νίκη και ισοφαρίζοντας τον Michael Schumacher, ως πολυνίκης στη Monza. Λέτε να συμβεί το ίδιο και φέτος; Αν και η Ferrari είναι φαβορί, προβλέπουμε πως εφόσον κάποιος άλλος οδηγός θα ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για τον Hamilton

Ας θυμηθούμε τι έγινε στο GP Ιταλίας 2018 (για να δείτε το video, πατήστε στο σχετικό σημείο εντός του πλαισίου και έπειτα, στην επισήμανση “Παρακολουθήστε στο Youtube”)

Το πρόγραμμα του τριημέρου
Όπως συνηθίζεται, το αγωνιστικό πρόγραμμα του GP Ιταλίας θα ξεκινήσει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, με δύο περιόδους Ελεύθερων Δοκιμαστικών. Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, με την τρίτη περίοδο Ελεύθερων Δοκιμαστικών και τις Κατατακτήριες Δοκιμές. Ο αγώνας, θα ξεκινήσει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 16:10 ώρα Ελλάδος.

Το GP Ιταλίας μεταδίδεται ζωντανά από ΕΡΤ 1 και Cosmote Sport 5 HD

Αναλυτικά αποτελέσματα, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της F1

Πρόγραμμα/ωράριο μεταδόσεων (ώρα Ελλάδος)
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου
Ελεύθερες Δοκιμές 1, 12:00-13:30
Ελεύθερες Δοκιμές 2, 16:00-17:30
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου
Ελεύθερες Δοκιμές 3, 13:00-14:00
Κατατακτήριες Δοκιμές, 16:00-17:00
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
Αγώνας, 16:10-18:10

Info
Πίστα: Monza Circuit
Μήκος: 5.793 μέτρα
Γύροι: 53
1ος αγώνας (στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1): 1950
Περισσότερες νίκες (οδηγοί): Michael Schumacher – Lewis Hamilton από 5
Περισσότερες νίκες (κατασκευαστές): Ferrari (18)
Ρεκόρ γύρου (αγώνας): 1:21.046 (Rubens Barrichello με Ferrari) το 2004
Αποτελέσματα 2018:
1. Lewis Hamilton (Mercedes)
2. Kimi Raikkonen (Ferrari)
3. Valtteri Bottas (Mercedes)
Pole Position 2018: Kimi Raikkonen (1:19.119)

Τα καλύτερα onboards από τον περσινό αγώνα (για να δείτε το video, πατήστε στο σχετικό σημείο εντός του πλαισίου και έπειτα, στην επισήμανση “Παρακολουθήστε στο Youtube”)

 

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]