Πρόεδρος BMW: “Το υδρογόνο έχει μέλλον, λάθος η κατάργηση θερμικών κινητήρων”

Την ώρα που η ηλεκτρική γκάμα της BMW διευρύνεται, ο πρόεδρος Oliver Zipse τονίζει ότι δεν πρέπει να γίνει 100% στροφή στην ηλεκτροκίνηση. Δείτε τι ανέφερε για το υδρογόνο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Υδρογόνο

Βρισκόμαστε σε μία “ευαίσθητη” περίοδο σε ενεργειακό επίπεδο και καλό είναι να ακούμε όλες τις απόψεις ανθρώπων που βρίσκονται στην “καρδιά” των εξελίξεων της αυτοκίνησης. Αυτό το διάστημα, η ηλεκτρική γκάμα όλων των εταιρειών διευρύνεται, ωστόσο το αφεντικό της BMW αναφέρει ότι οι θερμικοί κινητήρες δεν πρέπει να καταργηθούν. Πάμε να δούμε τι ανέφερε σε πρόσφατη εκδήλωση σχετικά με το υδρογόνο και την ηλεκτροκίνηση.

Ο Oliver Zipse, μεγαλοστέλεχος της βαυαρικής εταιρείας, βρέθηκε στην εκδήλωση της “Ημέρας καινοτομίας” και δεν έχασε την ευκαιρία να διατυπώσει ξεκάθαρα την άποψή του. “Πιστεύουμε ότι είναι λάθος να αφανιστούν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης από την Ευρώπη. Μία μείωση των εκπομπών CO2 κατά 5% θα ήταν πολύ ωφέλιμη για το κλίμα, αλλά η πλήρης απαγόρευση των θερμικών κινητήρων θα δημιουργήσει στρεβλώσεις που κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το υδρογόνο συμπλήρωσε: “H επέκταση των υποδομών φόρτισης για τα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα θα διαρκέσει πολλά χρόνια. Επομένως, εκτός από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, νόημα έχουν και τα αυτοκίνητα υδρογόνου. Το υδρογόνο είναι η μόνη πρώτη ύλη που μπορεί να παραχθεί και να αποθηκευτεί με βιώσιμο τρόπο. Δεν θα χρειάζεστε δική σας υποδομή φόρτισης, ένα πρατήριο μπορεί να μετατραπεί σε πρατήριο υδρογόνου μέσα σε μόλις δύο ημέρες.  Πιστεύουμε ακράδαντα στο υδρογόνο”.

Υπενθυμίζουμε ότι η BMW έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή κυψελών καυσίμου για μοντέλα υδρογόνου, ενώ ήδη ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το πρώτο, περιορισμένης παραγωγής υδρογονοκίνητο μοντέλο της.

Πηγή: www.wiwo.de

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.