Πρώην αυτοκίνητα του Michael Schumacher στο σφυρί (+video)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοπρασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες καθώς σε αυτή θα περιλαμβάνονται και δύο αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια του Michael Schumacher.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes C63 AMG Estate Michael Schumacher 2022

Συγκεκριμένα η δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο Bonhams στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα, ωστόσο δύο είναι αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς από το τιμόνι τους έχει περάσει ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Michael Schumacher.

Διαβάστε επίσης: Στο “ράφι” από το 2020 η Mercedes S600 του Michael Schumacher

Το πρώτο είναι μια Mercedes C63 AMG Estate, το πρώτο εταιρικό αυτοκίνητο που έλαβε ο Schumacher από την γερμανική εταιρεία κατά την επιστροφή του στη δράση το 2010 με την ομάδα της Merrcedes-Petronas. Το αυτοκίνητο έμεινε στν κατοχή του Γερμανού μέχρι και τον Ιούλιο του 2021. Από τότε έχε ιαλλάξει χέρια τρεις φορές με τον δεύτερο ιδιοκτήτη να είναι υπεύθυνος για τα περισσότερα από τα σχεδόν 150.000 χλμ. που έχει στο οδόμετρο του.

Όλη η περιοδική συντήρηση της C63 AMG Estate, με τον ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, είναι καταγεγραμμένη και το αυτοκίνητο παρουσιάζεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς αναμένεται να πιάσει μια τιμή 50.000-100.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Tesla Model Y εκτελεί υποδειγματικά “elk test” σε πραγματικές συνθήκες (+video)

Το δεύτερο αυτοκίνητο που φέρει την “σφραγίδα” του Schumacher είναι ένα Tesla Roadster, το οποίο ο Γερμανός οδήγησε στο Race of Champions που πραγματοποιήθηκε το 2010 στο Dusseldorf της Γερμανίας. Το ηλεκτρικό των 250 ίππων που βασίζεται στο πλαίσιο της Lotus Elise, αγοράστηκε και παρέμεινε στην κατοχή ενός ιδιοκτήτη μέχρι και σήμερα και η αξία του υπολογίζεται μεταξύ 135.000-200.000 ευρώ.

Δείτε στο video που ακολουθεί τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 να αναμετράται στο RoC απέναντι στον Sebastian Loeb!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.