Στο “ράφι” από το 2020 η Mercedes S600 του Michael Jordan

Η ιστορία ενός αυτοκινήτου μπορεί να εκτοξεύσει την αξία του. Στην περίπτωση της Mercedes S600 του Michael Jordan φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes S600 Michael Jordan

Στο παρελθόν, είναι αμέτρητες οι φορές που έχουμε δει αυτοκίνητα να πωλούνται σε εξωφρενικά υψηλή τιμή απλά και μόνο επειδή συνδέονται με κάποια δημοφιλή προσωπικότητα. Κάτι τέτοιο, φαίνεται ότι δεν συμβαίνει στην περίπτωση της Mercedes S600 που στο παρελθόν είχε περάσει από την ιδιοκτησία του Michael Jordan.

Διαβάστε επίσης: Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα του Michael Jordan στο “The Last Dance” 

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι μία S600 του 1996 με κωδική ονομασία C140, η οποία έχει διανύσει μέχρι σήμερα 253.000 χιλιόμετρα. Η αντικειμενική της αξία γενικά δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δε μιλάμε για ένα τυχαίο αυτοκίνητο της γραμμής παραγωγής. Ανήκε στον πέντε φορές πολυτιμότερο παίκτη του NBA και έδωσε το παρόν στο ντοκιμαντέρ “The Last Dance”.

Το εν λόγω μοντέλο διαθέτει βελτιωτικό πακέτο του γερμανικού οίκου «Lorinser». Περιλαμβάνει αρκετές εξωτερικές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα οι εντυπωσιακές ζάντες που βλέπουμε και ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξάτμισης. Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό της Mercedes-Benz S600 βρίσκεται ένας V12 κινητήρας χωρητικότητας 6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 400 ίππους.

Το αυτοκίνητο στο παρελθόν πωλούνταν έναντι 170.000 ευρώ, πρόσφατα συμμετείχε σε δημοπρασία, αλλά εν τέλει δεν πωλήθηκε και τώρα έχει ξεκινήσει μία ακόμα προσπάθεια για να περάσει σε νέο ιδιοκτήτη. Αυτή τη φορά την πώληση έχει αναλάβει η εταιρεία “Beverly Hills Car Club”, η οποία το προσφέρει έναντι του ποσού των 119.000 ευρώ (135.000 δολ). Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία, η οποία συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Για να δούμε, θα καταφέρει να πουληθεί αυτή την φορά;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.