Προσπαθώντας να βάλει βενζίνη σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο (+video)

Το να προσπαθείς να βάλεις βενζίνη στο ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο σίγουρα είναι τουλάχιστον... αστείο. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεις και video...

Βρείτε μας στο

Στην εποχή μας το να βοηθάς κάποιον είναι μάλλον δευτερεύουσας σημασίας, αφού όπως αποδεικνύει και αυτό το video το πρώτο που σκέφτεται κάποιος είναι να σηκώσει το κινητό του και κάνει ένα video.

Ένα video στο οποίο θα γελοιοποιήσει κάποιον ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Όπως ο νεαρός που θα δούμε πιο κάτω να προσπαθεί να βάλει βενζίνη στο Tesla Model 3 το οποίο οδηγεί και που είναι γνωστό πως είναι ηλεκτρικό (όπως όλα τα μοντέλα της Tesla εξάλλου).

Δεν γνωρίζουμε πραγματικά πως μπορεί κάποιος να οδηγεί ένα αυτοκίνητο και να μην γνωρίζει αν είναι ηλεκτρικό ή όχι. Όμως σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν η παρέα που γελάει μαζί του να τον βοηθήσει…

Μπορεί ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου να μην γνωρίζει πως μιλάμε για αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να θεωρούσε πως έχει και κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ακόμη και αν το video είναι “στημένο” και ψεύτικο, μόνο και μόνο για τα views μας δίνει ένα καλό παράδειγμα για το πως να μην συμπεριφερόμαστε στους συνανθρώπους μας. Τους βοηθάμε, δεν τους γελοιοποιούμε τραβώντας video και ανεβάζοντάς τους στο διαδίκτυο.

Όπως και να έχει δείτε το video για το οποίο ο λόγος, πιο κάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr