Πρώτη γεύση από τα νέα Subaru Impreza STi και Forester STi

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

«Εντός έδρας» και συγκεκριμένα στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο επέλεξε να παρουσιάσει η Subaru τις πρωτότυπες εκδόσεις των Subaru Impreza STi και Forester STi.

Όπως είναι λογικό για εκδόσεις που φέρουν το λογότυπο STi, τα πρωτότυπα προς το παρόν μοντέλα, διαθέτουν επιθετικότερη εμφάνιση χάρη στο αεροδυναμικό κιτ τους, το οποίο απαρτίζεται από νέα μάσκα, σπόιλερ εμπρός, πλευρικά και πίσω και αεροτομή οροφής. Ανασχεδιασμένοι είναι οι προφυλακτήρες, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Στην περίπτωση του Forester STi διακρίνουμε επίσης κίτρινες λεπτομέρειες χαμηλά στο αμάξωμα και κίτρινες δαγκάνες φρένων της Brembo, ενώ από την άλλη το Impreza STi έχει να επιδείξει διχρωμία με μαύρη οροφή και διπλή απόληξη εξάτμισης πίσω, κεντρικά τοποθετημένη.


Μηχανολογικά, η ιαπωνική μάρκα δεν αναφέρει κάποιες πληροφορίες, ενώ κάνει γνωστό πως εκτός από το σύστημα πέδησης με τις εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo, αλλαγές θα υπάρχουν και στο στήσιμο των αυτοκινήτων χάρη στα νέα αμορτισέρ και ελατήρια αλλά και τις επιθετικότερες ρυθμίσεις τους. Μένει λοιπόν να δούμε ποιες και σε ποιο βαθμό θα είναι οι αλλαγές που θα υιοθετηθούν από τα Subaru Forester STi και Impreza STi, όταν θα αφήσουν την έκθεση ως πρωτότυπα για να ακολουθήσουν τον δρόμο της παραγωγής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]