Πρώτη γεύση από το νέο Skoda Karoq

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου Skoda Koroq πλησιάζει και η τσεχική εταιρεία μας αποκαλύπτει την σχεδιαστική του φιλοσοφία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Karoq

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα σκίτσα του ανανεωμένο Skoda Karoq. Το επιτυχημένο SUV της τσεχικής εταιρείας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από τέσσερα χρόνια και τώρα έφτασε η ώρα της ανανέωση. Σας δούμε τη νέα του σχεδιαστική ταυτότητα μέσα από τις δύο επίσημες εικόνες.

Διαβάστε επίσης: Ένα νέο Skoda στο Εθνικό Μουσείο Τεχνολογίας της Τσεχίας

Το εμπρός σκίτσο δίνει μία αίσθηση από τη νέα εξαγωνική μάσκα και την μεγάλη εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος. Οι προβολείς έχουν ένα πιο λεπτό design σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει μια δεύτερη φωτιστική μονάδα για τα φώτα ομίχλης ή, στην κορυφαία έκδοση, μια ξεχωριστή μονάδα LED. Αυτή η διαμόρφωση προβολέων δημιουργεί ένα τετραπλό φωτιστικό σημείο σε κάθε πλευρά, που δίνει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο σκοτάδι.

Το δεύτερο σκίτσο δίνει μία πρόγευση του επανασχεδιασμένου πίσω μέρους του Skoda Karoq. Εκτός από μια μακρύτερη πίσω αεροτομή και μία επανασχεδιασμένη ποδιά με μαύρο διαχύτη, τα πίσω φώτα διαθέτουν επίσης νέο, δυναμικό design. Πλέον είναι πιο λεπτά και δίνουν μία αίσθηση ότι οι διαστάσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Πίσω στο 2017, το Skoda Karoq αποτέλεσε μία σημαντική προσθήκη στη γκάμα SUV της SKODA, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στο μικρότερο Kamiq και το μεγαλύτερο Kodiaq. Η αποκάλυψη έχει ήδη προγραμματιστεί για την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.