Ένα νέο Skoda στο Εθνικό Μουσείο Τεχνολογίας της Τσεχίας

Είναι το πρώτο Skoda Enyaq που βγήκε από το εργοστάσιο της τσεχικής εταιρείας, συνεπώς του αξίζει μία θέση στο εθνικό Μουσείο Τεχνολογίας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Enyaq

Στη δωρεά του πρώτου Skoda Enyaq iV στο εθνικό Μουσείο Τεχνολογίας της Τσεχίας προχώρησε η Skoda Auto. Με αυτό τον τρόπο, η τσεχική εταιρεία θέλησε να σηματοδοτήση την μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση.

Διαβάστε επίσης: Κάτω από 30.000 ευρώ η τιμή εκκίνησης Skoda Enyaq iV στην Ελλάδα 

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της εταιρείας, το οποίο βγήκε από την γραμμή παραγωγής στη Mladá Boleslav, στέκεται πλέον ως έκθεμα στο μουσείο. Δίπλα του βρίσκονται πολλά και σημαντικά αυτοκίνητα της εταιρείας, όπως για παράδειγμα το VOITURETTE B που χρονολογείται στο 1906. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δόθηκε στο μουσείο πριν από 86 χρόνια από τον Václav Klement, έναν από τους ιδρυτές της Laurin & Klement, από την οποία στη συνέχεια προήλθε η SKODA.

“Το 1935, όταν το τότε Τεχνικό Μουσείο της Τσεχοσλοβακίας βρισκόταν ακόμη στο παλάτι Schwarzenberg στο Hradčany, η πρώτη συλλογή αυτοκινήτων δημιουργήθηκε χάρη στη γενναιόδωρη δωρεά του Václav Klement. Εκείνη την εποχή, ο συνιδρυτής της Laurin & Klement, που μετεξελίχθηκε στη σημερινή Skoda Auto, επαναγόρασε ένα Laurin & Klement VOITURETTE B του 1906, από έναν από τους πρώτους πελάτες του. Το αυτοκίνητο αυτό, μαζί με τρεις μοτοσυκλέτες και ιστορικά ιδρυτικά έγγραφα της εταιρείας του, δώρισε στο μουσείο ενώ χρηματοδότησε και μέρος της κατασκευής του κτιρίου του. Το Εθνικό Μουσείο Τεχνολογίας αναγνωρίζει την ιστορική σημασία του νέου εκθέματος, του πρώτου SKODA ENYAQ iV, το οποίο συμπληρώνει τα κλασικά μοντέλα της μάρκας στη συλλογή μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Karel Ksandr, Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Τεχνολογίας της Τσεχίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Skoda Enyaq θα βρείτε στο αναλυτικό μας κείμενο από την επίσημη παρουσίασή του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.