Πρώτη γνωριμία με το ανανεωμένο Hyundai i30 N

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του ανανεωμένου Hyundai i30 N πλησιάζει. Ας δούμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες...

Βρείτε μας στο

Το Hyundai i30 N εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητές του όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Τώρα, πλησιάζει η ώρα για την ανανέωσή του και η κορεάτικη φίρμα μας δίνει μια πρώτη «γεύση» με τρεις teaser φωτογραφίες.Διαβάστε επίσης: Ανανεωμένο Hyundai Kona και σε έκδοση N Line (+video) 

Η βασικότερη πληροφορία που έχει ήδη γνωστοποιηθεί είναι το νέο κιβώτιο ταχυτήτων. Πρόκειται για ένα αυτόματο σασμάν διπλού συμπλέκτη (N DCT), το οποίο θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσα από το ανανεωμένο i30 N. Για τον κινητήρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην υπάρξει κάποια αλλαγή.

Αντιθέτως, στο αισθητικό κομμάτι θα υπάρξουν αναβαθμίσεις οι οποίες, μάλιστα, είναι ήδη αντιληπτές από τις πρώτες φωτογραφίες. Τόσο ο εμπρός, όσο και ο πίσω προφυλακτήρας έχουν ανασχεδιαστεί. Το ίδιο ισχύει και για τα led φωτιστικά σώματα, τα οποία δημιουργούν ένα σχήμα «V».

Η κορεάτικη φίρμα αναφέρει ότι φρεσκάρισμα θα υπάρξει και στο επίπεδο των ζαντών. Οι νέοι σφυρηλατημένοι τροχοί μεγέθους 19 ιντσών είναι σημαντικά ελαφρύτεροι από αυτούς που θα αντικαταστήσουν, με αποτέλεσμα να μειώνεται η μη αναρτώμενη μάζα του οχήματος.

Τέλος, στο πίσω μέρος είναι ορατές οι δύο μεγάλες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης. Η Hyundai αναφέρει ότι στο επόμενο διάστημα θα αποκαλυφθούν περαιτέρω πληροφορίες για το σκληροπυρηνικό της hatchback. Αναμένουμε, λοιπόν…