Πρώτο σκίτσο για το νέο ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 6

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο του νέου και αμιγώς ηλεκτρικού Ioniq 6, το οποίο χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερα αεροδυναμική του σιλουέτα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Ioniq 6 πρώτο σκίτσο 2022

Εμπνευσμένο από το Prophecy concept EV της κορεάτικης εταιρείας, το Ioniq 6 αποτελεί ένα εξηλεκτρισμένο streamliner με καθαρές, απλές γραμμές και καθαρή αεροδυναμική μορφή και είναι το δεύτερο μοντέλο που θα ενταχθεί στη γκάμα της μάρκας Ioniq που θα απαρτίζεται αποκλειστικά από ηλεκτρικές προτάσεις.

Διαβάστε επίσης: Η Hyundai καθαρίζει τις θάλασσες της Ιθάκης

Η σχεδιαστική γραμμή που εμφανίζεται στο σκίτσο αντικατοπτρίζει τη δέσμευση των σχεδιαστών της Hyundai να ικανοποιούν τόσο τις αισθητικές όσο και τις λειτουργικές ανάγκες των οδηγών στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και αναμένεται να είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Ioniq 6.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο των Κορεατών εκμεταλλεύεται την πλατφόρμα Electric Global Modular Platform (E-GMP) του ομίλου και αυτό του χαρίζει αυξημένο μεταξόνιο και ακόμη καλύτερη εκμετάλλευση των εσωτερικών του χώρων.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Στεφανής και Μάνος Στεφανής ανακοίνωσαν τη μεγάλη επιστροφή!

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, θα αποκαλυφθούν περισσότερες teaser εικόνες του Ioniq 6 στα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Hyundai αλλά και στη θεματική σελίδα του νέο της μοντέλου, την οποία μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Η Hyundai θα αποκαλύψει πλήρως τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική σχεδίαση του νέου της ηλεκτρικού streamliner αργότερα προς τα τέλη του μήνα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.