Πρόβλεψη Akio Toyoda για ηλεκτρικά: “Δεν θα κυριαρχήσουν ποτέ στην αγορά διότι…”

Δείτε την πρόβλεψη σχετικά με το ανώτατο όριο στο μερίδιο αγοράς που θα κατακτήσουν τα ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως. Ο λόγος που πιστεύει κάτι τέτοιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Akio Toyoda

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, διαβάσατε ότι η Toyota θα συνεχίσει την ανάπτυξη κινητήρων εσωτερικής καύσης. Τώρα, ο πρόεδρος της Toyota, Akio Toyoda, “τραβά” ξανά όλα τα βλέμματα τονίζοντας πως τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα έχουν “ταβάνι” και δεν θα ξεπεράσουν σε μερίδιο αγοράς το 30% παγκοσμίως.

Δείτε επίσης: Το μοντέλο που έριξε το Toyota Yaris έπειτα από 10 χρόνια από την κορυφή

Όπως αναφέρουν έγκυρα διεθνή μέσα, ο Akio Toyoda πήρε το λόγο σε μία “κλειστή” διάλεξη της ιαπωνικής εταιρείας και δήλωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρία δεν πρόκειται να επικρατήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, έκανε και μία πρόβλεψη, δηλώνοντας ότι το ανώτατο όριο στο μερίδιο αγοράς τους θα φτάσει μέχρι το 30% σε παγκόσμιο επίπεδο.


Σχεδόν ένα δισ. ανθρώπων ζουν χωρίς ρεύμα
Σύμφωνα με τον Akio Toyoda, ο λόγος που θα συμβεί κάτι τέτοιο είναι ότι τα ηλεκτρικά δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των ανθρώπων. “Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων στον πλανήτη ζουν αυτή τη στιγμή χωρίς ρεύμα. Ο περιορισμός των επιλογών μετακίνησης με ακριβά ηλεκτρικά οχήματα δεν είναι η λύση”, δήλωσε ο Akio Toyoda.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι το μέλλον πρέπει να μας βρει με πληθώρα επιλογών μετακίνησης που θα ικανοποιούν όλες τις ανάγκες, όπως για παράδειγμα το υδρογόνο και τα υβριδικά οχήματα. “Οι πελάτες θα πρέπει να παίρνουν την απόφαση και όχι οι πολιτικοί”, δήλωσε χαρακτηριστικά!

Πηγή: bloomberg.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.