Πυροσβεστικό Σώμα: Άσκηση ετοιμότητας με απεγκλωβισμό οδηγού (+video)

Άσκηση προσομοίωσης τροχαίου ατυχήματος με εγκλωβισμένο άτομο πραγματοποίησε το Πυροσβεστικό Σώμα. Δείτε το σχετικό video!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Άσκηση ετοιμότητας

Άσκηση ετοιμότητας με απεγκλωβισμό οδηγού σε τροχαίο ατύχημα πραγματοποίησε το Πυροσβεστικό Σώμα την περασμένη Τετάρτη. Η άσκηση ολοκληρώθηκε από την Π.Υ. Πτολεμαΐδας και στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως δρουν οι Πυροσβέστες σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αττική Οδός: Άσκηση “τροχαίου” με εγκλωβισμένους επιβάτες (+video)

Όπως θα δείτε, ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι πυροσβέστες αφαιρούν τις μεταλλικές επιφάνειες, ώστε να έχουν πρόσβαση στον τραυματία. Αρχικά κόβονται οι πόρτες και στην συνέχεια ο ουρανός του αμαξώματος. Σειρά έχει ο απεγκλωβισμός και η παράδοση του τραυματία στο προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β.


Σε δηλώσεις του ο Ταξίαρχος, Περιφερειακός Διευθυντής Πυροσβεστικών Δυνάμεων Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κώστας Τσαλίκης ανέφερε: “Στα πλαίσια της τριήμερης άσκησης που πραγματοποιείται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σε όλη την Ελλάδα και πριν την αντιπυρική περίοδο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε ένα σενάριο τροχαίου ατυχήματος, στο οποίο εμπλέκονταν και όχημα το οποίο ανεφλέγη. Η επέμβαση έγινε με τέσσερα οχήματα πυροσβεστικά κι ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες διάσωσης. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.