Ράλι Ακρόπολις 2021: Η μεγάλη έκπληξη που κρύβεται στο πρόγραμμα του αγώνα

Έκπληξη κρύβει το πρόγραμμα του Ράλι Ακρόπολις 2021! Δείτε τι αναφέρεται χαρακτηριστικά αλλά και τι να περιμένουμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελληνικά πληρώματα Acropolis

Μόλις εχθές ανακοινώθηκε και επισήμως το αναλυτικό πρόγραμμα του Ράλι Ακρόπολις 2021 (δείτε εδώ περισσότερα), του αγώνα που τόσο πολύ περιμένουμε όλοι μας εδώ στο TractioN αλλά και εσείς φυσικά που διαβάζετε αυτές τις γραμμές.

Βλέποντας και μελετώντας προσεχτικά το πρόγραμμα οι πιο παρατηρητικοί και… έμπειροι του Εθνικού μας αγώνα, θα είδαν πως κρύβεται μία… έκπληξη η οποία ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Αυτή βρίσκεται στην ημέρα Πέμπτη, όπως βλέπετε και στην πιο κάτω εικόνα. Εκεί αναφέρεται χαρακτηριστικά πως μετά την πανηγυρική τελετή κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, η οποία θα λάβει χώρα στις 17:45, θα υπάρχει Ειδική Διαδρομή (SS1). Όπως βλέπετε αναφέρεται το αρκτικόλεξο “ΤΒΑ” από τις λέξεις “To Be Announced” (στα ελληνικά “προς ανακοίνωση”).

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την απογευματινή ώρα έναρξης του αγώνα μας και το Parc Ferme που ακολουθεί στην Αθήνα μας κάνει να πιστεύουμε πως οι διοργανωτές ετοιμάζουν κάποια έκπληξη, με μία ειδική διαδρομή κοντά στο σημείο έναρξης του αγώνα.

Μένει λοιπόν να δούμε αν θα γίνει κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και το WRC!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr