Ράλι Ακρόπολις 2021: Τα νούμερα που συγκλονίζουν!

Πόσοι είδαν την υπερειδική στο Σύνταγμα και πόσοι βρέθηκαν συνολικά στα βουνά της χώρας; Πόσοι είδαν το Ράλι Ακρόπολις παγκοσμίως; Όλες οι απαντήσεις εδώ

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το 2021 όσοι ασχολούμαστε με το αυτοκίνητο αλλά και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό ως την χρονιά κατά την οποία το Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε στην Ελλάδα. Μάλιστα ήδη έχουμε το βλέμμα στραμμένο στο 2022 και στο επόμενο Ράλι Ακρόπολις, καθώς ο αγώνας βρίσκεται και στο ημερολόγιο του 2022 και θα ξεκινήσει εντυπωσιακά με υπερειδική διαδρομή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο επίσημος επίλογος ή η αυλαία αν θέλετε, του Ράλι Ακρόπολις 2021 έπεσε με το το πρώτο στην ιστορία του αγώνα Συνέδριο “ACROPOLIS RALLY FORUM” για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Εκεί μεταξύ άλλων είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τα νούμερα της έρευνας της ΚΑΠΑ Research, τα οποία πραγματικά συγκλονίζουν, καθώς δείχνουν την δίψα του ελληνικού κοινού αλλά και την αγάπη για τον αγώνα. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, 300.000 άνθρωποι πήραν τα… βουνά για να παρακολουθήσουν από κοντά τους πρωταγωνιστές του WRC στην χώρα μας, την στιγμή που στο Σύνταγμα μαζεύτηκαν 25.000 άτομα στην υπερειδική για την έναρξη του αγώνα (φανταστείτε τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ λοιπόν)! Πραγματικά αυτό ήταν κάτι που το είχαμε δει, καθώς και εμείς ήμασταν εκεί στο βουνό για να παρακολουθήσουμε τις ειδικές, αλλά είναι ακόμη πιο ωραίο όταν τα νούμερα μας επιβεβαιώνουν.

Εκτός όμως από αυτά τα νούμερα, η έρευνα λέει πως ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι το 3ο δημοφιλέστερο σπορ στην Ελλάδα (δημοφιλέστερες απαντήσεις ήταν οι ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος), ενώ 7 στους 10 ανθρώπους με κάποιον τρόπο παρακολούθησαν κάποιο μέρος του αγώνα (τηλεόραση, internet κλπ.). Τα έσοδα του αγώνα από διαμονή, μετακινήσεις, καύσιμα, φαγητό κλπ. ανήλθαν στα 20 εκ. ευρώ, ενώ το 70% των εξόδων του αγώνα καλύφθηκε από χορηγούς.

Το κόστος της τηλεοπτικής κάλυψης από την Cosmote ανήλθε στα 3,8 εκ. ευρώ, ενώ συνολικά το Ράλι Ακρόπολις, παγκοσμίως το παρακολούθησαν 48 εκ. άνθρωποι. Τέλος, αξίζει να πούμε πως ο αγώνας έλαβε “Περιβαλλοντική Πιστοποίηση” 2 αστέρων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr