Ζωντανή Μετάδοση Συνεδρίου “ACROPOLIS RALLY FORUM”

Ξεκίνησε το συνέδριο με θέμα το Ράλι Ακρόπολις "Acropolis Rally Forum" και εδώ θα βρείτε τον σύνδεσμο για να το δείτε live στην οθόνη σας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις 2022

Το 2021 ήταν μία σημαντική χρονιά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην χώρα μας, καθώς επέστρεψε στην Ελλάδα το Ράλι Ακρόπολις. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από συμμετέχοντες αλλά και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως απολύτως επιτυχημένος, ενώ ήδη έχουμε το βλέμμα στραμμένο στο 2022 και στο επόμενο Ράλι Ακρόπολις, καθώς ο αγώνας βρίσκεται και στο ημερολόγιο του 2022.

Στον απόηχο λοιπόν της επιστροφής του Ράλι Ακρόπολις στην Ελλάδα, διεξάγεται το πρώτο στην ιστορία του αγώνα Συνεδρίο “ACROPOLIS RALLY FORUM” στο οποίο θα παρουσιαστούν διάφορα στοιχεία και πτυχές του εθνικού μας αγώνα και θα αποτελέσει τον επίσημο επίλογο του αγώνα. Το συνέδριο μπορείτε να το δείτε Live στην οθόνη σας κάνοντας κλικ εδώ.

Σε αυτό θα απευθύνει καλωσόρισμα ο Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Αθλητισμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ Acropolis Rally, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Τάκης Πουρναράκης, Μηχανολόγος-Μηχανικός, Δημοσιογράφος, Πρόεδρος της Motorsport Greece, Δημήτρης Μιχελακάκης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας και Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Στην συνέχεια, θα γίνει η παρουσίαση της «Μελέτη της αξίας προβολής και του οικονομικού αποτυπώματος του ΕΚΟ Acropolis Rally» καθώς και η έρευνα της ΚΑΠΑ Research «Το Ράλλυ Ακρόπολις και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα. Η απήχηση και η αποδοχή από την κοινωνία».

Θα γίνει επίσης αναφορά στο θέμα «Η διεθνής προβολή της Ελλάδας μέσω του EKO Acropolis Rally», καθώς και στην «Συνεργασία Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα – Ο οικονομικός απολογισμός του ΕΚΟ Acropolis Rally 2021».

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και τους ομιλητές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr