Ράλι Ακρόπολις 2021: Ξεκινά με υπερειδική στο κέντρο της Αθήνας

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις αρχές του μήνα, το Ράλι Ακρόπολις 2021 θα έχει μια μεγάλη έκπληξη. Πλέον είναι και επίσημο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όπως σας είχαμε γράψει από τις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα από τις 2 Ιουνίου, στο άρθρο μας το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, οι διοργανωτές του Ράλι Ακρόπολις ετοίμαζαν μία μεγάλη έκπληξη. Τελικά αυτή ανακοινώθηκε χθες και δεν είναι άλλη από την υπερειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, χθες στην εκδήλωση που είχατε την ευκαιρία να δείτε Live από το facebook του TractioN, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και των υποστηρικτών της διοργάνωσης, αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες του αγώνα.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, υποδέχθηκε στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» τους καλεσμένους, ανθρώπους που υποστήριξαν το εγχείρημα της επιστροφής του αγώνα στον κορυφαίο θεσμό αγώνων ράλι.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των συνεργασιών στις οποίες προχώρησε η οργάνωση του Ράλι Ακρόπολις, μάθαμε και για την συνεργασία με την COSMOTE που θα στηρίξει και το «COSMOTE 5G Athens Stage». Πρόκειται για μία υπερειδική διαδρομή που θα διοργανωθεί στο κέντρο της Αθήνας, μήκους περίπου 1 χλμ. και θα γίνει αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Έτσι, θα μπορεί πλήθος κόσμου να θαυμάσει από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα πληρώματά τους, καθώς θα αγωνιστούν γύρω από την Πλατεία Συντάγματος! Ένα υπερθέαμα που, όπως τόνισε και ο κ. Αυγενάκης, «θα ταξιδέψει την εικόνα της χώρας μας από άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο».

Περισσότερες πληροφορίες για τον εθνικό μας αγώνα στην επίσημη σελίδα του Ράλι Ακρόπολις

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.