Ράλι Ακρόπολις 2023: Αναλυτικό πρόγραμμα και οι πρώτες πληροφορίες

Ελάτεια, Παύλιανη, Καρούτες, Ελευθεροχώρι, Ταρζάν και άλλα τοπωνύμια θα συνθέσουν την εικόνα του Ράλι Ακρόπολις 2023. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις 2023

Ιδιαίτερη χρονιά η φετινή για το Ράλι Ακρόπολις, μιας και συμπληρώνονται 70 χρόνια στη διεθνή αθλητική σκηνή. Στη διαδρομή του διατηρούνται ή και επανέρχονται ορισμένες από τις ειδικές διαδρομές που με το “χρώμα” και την εξέλιξή τους διαμόρφωσαν μέρος του χαρακτήρα του. Πάμε να δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα, αλλά και τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τον εθνικό μας αγώνα!

Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Μετά την εκκίνηση και τη διεξαγωγή μίας υπερειδικής διαδρομής (θα ανακοινωθεί σε επόμενη ενημέρωση), τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στο Λουτράκι, από όπου θα ξεκινήσουν το καθαρά αγωνιστικό μέρος το πρωί της Παρασκευής, με τις ε.δ. “Λουτράκι” και “Πίσια”. Το πέρασμα στις ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και στη Λαμία θα γίνει μέσω της ειδικής διαδρομής “Λιβαδειά”, που κέρδισε συμμετέχοντες και θεατές πέρυσι, και εν συνεχεία μέσω της μεγάλης εκδοχής της ε.δ. “Ελάτεια”, που με μήκος 28,32 χλμ. θα τερματίζει πριν το Ρεγκίνι.

Η απαιτητικότερη ημέρα του αγώνα, με συνολικό μήκος ε.δ. 141,40 χλμ., προμηνύεται το Σάββατο, με τη διεξαγωγή από δύο φορές των “Παύλιανη”, “Καρούτες” και “Ελευθεροχώρι”. Την Κυριακή, με τον “Ταρζάν” να έχει πλέον εδραιώσει τη θέση του στη σύγχρονη διαδρομή του αγώνα, αξίζει να αναφερθεί η προσθήκη της ε.δ. “Γραμμένη” στο ωράριο του Ράλι Ακρόπολις 2023. Μάλιστα, η ειδική διαδρομή που τελευταία φορά ενσωματώθηκε στον αγώνα το 2005 θα είναι και η Power Stage αυτήν τη χρονιά.


Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.