Ράλι Ακρόπολις: Έτοιμο το πλήρωμα της Ford Car Center

Mε ένα εργοστασιακά προετοιμασμένο Ford Fiesta Rally3 θα δώσει το παρόν στο Ράλι Ακρόπολις το πλήρωμα της Ford Car Center!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Car Center

Mετά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση πέρυσι με ίδιο αυτοκίνητο, επανέρχονται στο αγωνιστικό Ακροπολικό σκηνικό, και πλέον, πέρα από την ατομική ευχαρίστηση, στοχεύουν στην διάκριση μεταξύ ξένων και ελληνικών συμμετοχών της κατηγορίας και όχι μόνον.

Και εάν αυτά ακούγονται κάπως “υπερβολικά”, μία ματιά στις επιδόσεις των Νώντα Καρανικόλα και Γιώργου Κακαβά στο Ράλι Ακρόπολις 2022, πιστοποιούν ότι οι βλέψεις δεν απέχουν από τις δυνατότητες! Και αρκεί να θυμηθούμε εδώ, ότι με το Ford Fiesta Rally3 της CarCenter οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς, στην περσινή τους συμμετοχή στο Ράλι Ακρόπολις τερμάτισαν στην πρώτη θέση της κατηγορίας Rally3 μεταξύ των Ελλήνων αγωνιζομένων και στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης της ίδιας κατηγορίας!

Ο αγώνας -που “δοκιμάστηκε” σκληρά από τις ακραίες βροχοπτώσεις και καταιγίδες- ξεκινά την Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου με την ιδιαίτερη είναι η αλήθεια σε σύλληψη αλλά χάραξη Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στον γνωστό επίσης και ως συναυλιακό χώρο, μερικές εκατοντάδες μέτρα νοτιότερα των εγκαταστάσεων της CarCenter!


To 67ο Ράλι Ακρόπολις αποτελείται συνολικά από 15 Ειδικές Διαδρομές, θα έχει την βάση του στην Λαμία όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, ενώ τερματίζει το μεσημέρι της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Σχεδιασμένο και αναπτυγμένο από την M-Sport Poland, το οικονομικά αποδοτικό τετρακίνητο Fiesta Rally3 αποτελεί ένα “σημαντικό σκαλοπάτι” για νέους οδηγούς που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία στα τετρακίνητα αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στα ράλι. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των Νώντα-Γιώργου με το Fiesta Rally3 θα συστεγάζεται στο Service Park της Λαμίας με όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας JuniorWRC, αλλά θα βρίσκεται επίσης στο ίδιο camp με την εργοστασιακή ομάδα της M-Sport Ford!

Την συμμετοχή της CarCenter υποστηρίζουν, ως Μεγάλος Χορηγός η CARCENTER (εμπορία/service/κάθετη υποστήριξη αυτοκινήτων Ford), οι εταιρείες ΕΛΤΡΕΚKΑ – Castrol (eltrekka διανομή λιπαντικών), STORE YOUR CAR (συντήρηση ιστορικών & συλλεκτικών αυτοκινήτων),Total Pack (carparts & accessories) και Doulakis Parts (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το ATHENS VOICE mediagroup.

Ο Νώντας Καρανικόλας είπε:
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που και φέτος θα έχουμε στην διάθεσή μας ένα ολοκαίνουργιο, εργοστασιακά προετοιμασμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο, το FordFiestaRally3 με το οποίο θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στην εν λόγω κατηγορία, όπως κάναμε και πέρυσι. Το γεγονός ότι με ίδιο αυτοκίνητο συμμετέχουν και τα πληρώματα της κατηγορίας JuniorWRC, με τα οποία πέρυσι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε χρόνους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είναι ένα σημείο αναφοράς των ικανοτήτων και δυνατοτήτων του συνδυασμού μας. Και βέβαια, είναι πολύ σημαντικό ότι συγκρινόμενοι με τα νέα αστέρια του WRC, αυτά της κατηγορίας Junior, μόνο βελτιωμένοι θα βγούμε μέσα από την εξέλιξη του αγώνα. Στόχος μας είναι η διάκριση στο σύνολο του αγώνα στην κατηγορία μας WRC3 και φυσικά ο τερματισμός όσο γίνεται υψηλότερα σε αυτήν. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους χορηγούς μας για την υποστήριξή τους στο εγχείρημά μας, όπως και όλη την ομάδα των μηχανικών της M-Sport που θα φροντίζουν να έχουμε ένα άρτιο αυτοκίνητο σε όλη την εξέλιξη του αγώνα.»

Ο Γιώργος Κακαβάς είπε:
«Είναι το δεύτερό μου Ακρόπολις και πλέον αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί πέρα από το γεγονός ότι μπορώ να αποδώσω ακόμα καλύτερα στον ρόλο μου ως συνοδηγός, έχουμε πλέον με τον Νώντα ένα επιπλέον κίνητρο σε επίπεδο γενικής κατάταξης στην κατηγορία μας. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του στόχου μας θα παίξει η κατάσταση των οδοστρωμάτων στα δεύτερα περάσματά μας από αυτές. Θα δούμε στην πορεία της εξέλιξης του αγώνα.»

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.