Ράλι Ακρόπολις: Η ελληνική συμμετοχή Καρέλλης – Μαχαίρας με Citroen C3

Το Ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης – Μαχαίρας, θα αγωνισθεί στο Ράλι Ακρόπολις με την υποστήριξη της Citroën Hellas.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης (με συμμετοχή σε 2 Acropolis, με πολλές διακρίσεις, πολυνίκης σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος και πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017) και ο Λεωνίδας Μαχαίρας ως συνοδηγός (με 172 εκκινήσεις και 12 νίκες, αλλά και δύο πρωταθλήματα το 2011 και 2016), θα είναι ένα ακόμα έμπειρο Ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει στο φετινό Rally Acropolis με ένα Citroen C3 Rally2. Το αυτοκίνητο είναι εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT υποστηριζόμενη από την Citroen Racing εδώ και χρόνια.

Το Ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης – Μαχαίρας, θα αγωνισθεί με την υποστήριξη της Citroen Hellas, μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας και ακόμη με την χορηγία των: DHL, Euro Repar, την πανευρωπαϊκή αλυσίδα συνεργείων και ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, αλλά και την Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή των Μαρκών Citroen, Peugeot & DS Automobiles μεταξύ άλλων, στη Στερεά Ελλάδα.

Το αυτοκίνητο που θα τρέξει είναι το C3 Rally2 με κινητήρα 1.6 λίτρων, που αποδίδει 282 ίππους με κίνηση και στους 4 τροχούς. H παρουσίαση του αυτοκίνητου και της Ομάδας θα γίνει σε ειδικό χώρο στην Παύλιανη στον χώρο των δοκιμών της ειδικής «Καλοσκοπή» στις 4/9, παρουσία δημοσιογράφων, χορηγών και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ευρύτερης κοινωνίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.