Έτσι θα λέγεται το νέο αυτοκίνητο πόλης της Cupra

Στην έδρα της, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Βαρκελώνης, η Cupra επέλεξε να να ανακοινώσει στο κοινό το όνομα του νέου της αυτοκινήτου πόλης, το οποίo ήταν μέχρι πρότινος γνωστό ως UrbanRebel.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Cupra Raval 2023

Raval θα ονομάζεται το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Cupra, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της ισπανικής έκθεσης αυτοκινήτου, ο Wayne Griffiths, διευθύνων σύμβουλος των SEAT και της Cupra.

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνει το νέο Tavascan για την Cupra;

Ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής εταιρείας επιβεβαίωσε το όνομα του μελλοντικού αστικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου της μάρκας, το οποίο επιλέχθηκε ως φόρος τιμής στη γειτονιά Raval που βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης.


“Η γειτονιά Raval είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά μέρη της Βαρκελώνης. Και σήμερα, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε πως το μελλοντικό αστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας θα έχει αυτό το όνομά και θα αντιπροσωπεύει το πνεύμα της. Όπως κάναμε με το Cupra Born, τώρα θέλουμε να εκφράσουμε την ουσία του Raval και να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τον κόσμο από τη Βαρκελώνη“, εξήγησε ο Griffiths.

Διαβάστε επίσης: Cupra και Rosalia τραγουδούν μαζί ένα διαφορετικό “Abcdefg” (+video)

Το Raval θα παράγεται στο κεντρικό εργοστάσιο της SEAT στο Martorell. Η ισπανική εταιρεία θα επενδύσει 3 δισ. ευρώ για τη μετατροπή του εργοστασίου από την κατασκευή μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης σε μονάδα παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το 2025 με βάση την πλατφόρμα Small MEB του ομίλου Volkswagen.

Η SEAT ανακοίνωσε το όνομα του μελλοντικού της μοντέλου CUPRA παράλληλα με τα καλύτερα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου στην ιστορία της. Μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου, η εταιρεία σημείωσε λειτουργικά κέρδη ρεκόρ 144 εκατ. ευρώ, βελτίωση 139 εκατ. ευρώ σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους και κύκλο εργασιών 3,6 δισ. ευρώ, που αντιπροσωπεύει αύξηση 48% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2022. Σύμφωνα με τους Ισπανούς. τα ιστορικά αυτά νούμερα οφείλονται στην Cupra, η οποία οδηγεί στην ανάπτυξη των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.