Ρεκόρ πωλήσεων για την εταιρεία των 500.000 ευρώ ανά μοντέλο – Στην Ελλάδα ένα εξ’ αυτών

Μία από τις εταιρείες που έχουν ταυτιστεί με εξωτικές δημιουργίες πέτυχε ρεκόρ το 2023. Δείτε το ένα και μοναδικό της μοντέλο που παραδόθηκε στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Rolls-Royce Cullinan

Υπάρχουν οι Lamborghini, υπάρχουν οι Ferrari, αλλά η επιτομή της πολυτέλειας απαντάται με τον απόλυτο τρόπο στα μοντέλα της Rolls-Royce. Η εν λόγω εταιρεία βρετανικής καταγωγής δημοσίευσε τις πωλήσεις της παγκοσμίως και μέσα στο 2023 κατάφερε να πετύχει νέο ρεκόρ. Υπόψιν ότι η μέση τιμή πώλησης παγκοσμίως διαμορφώνεται περίπου στα 500.000 ευρώ ανά μοντέλο.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι πλέον η ακριβότερη Ferrari – To τελικό ποσό και η στιγμή που “κλειδώνει” η δημοπρασία

Σύμφωνα, λοιπόν, με το επίσημο δελτίο τύπου, η Rolls-Royce πούλησε την χρονιά που μας πέρασε 6.032 αυτοκίνητα. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό στην 119χρονη ιστορία της εταιρείας. Μάλιστα, πέρα από τις πωλήσεις και τα εξαιρετικά έσοδα, την περασμένη χρονιά η Rolls-Royce αύξησε κατά 180 και τις θέσεις εργασίας.


Στην Ελλάδα η μία από τις 6.032 Rolls-Royce
Από τα 6.032 μοντέλα που πούλησε, μόλις ένα ήρθε σε ελληνικά χέρια, τουλάχιστον μέχρι το Νοέμβριο του 2023 (δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη τα στοιχεία Δεκεμβρίου). Ο λόγος για την Rolls-Royce Cullinan, το ένα και μοναδικό αυτοκίνητό της που ήρθε στην Ελλάδα από την αρχή της χρονιάς.

Πρόκειται για ένα θηριώδες SUV της βρετανικής εταιρείας και τα στοιχεία το επιβεβαιώνουν. Το μήκος της Rolls-Royce Cullinan αγγίζει τα 5.341 χλστ., το πλάτος τα 2.164 και το ύψος τα 1.835 χλστ. Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, υπάρχει και κάτω από το καπό. Εκεί υπάρχει ένα θηριώδες, twin-turbo μοτέρ με 12 κυλίνδρους σε διάταξη V και χωρητικότητα 6,75 λτ. Η ισχύς αγγίζει τους 571 ίππους και η μέγιστη τιμή της ροπής εκτοξεύεται στα 850 Nm από τις μόλις 1.600 σ.α.λ.

Πριν δούμε το video από το επίσημο κανάλι του TractioN στο Youtube, αξίζει να τονίσουμε πως η τιμή της Rolls-Royce Cullinan κυμαίνεται κοντά στα 400.000 ευρώ στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Πηγή: rolls-roycemotorcars.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.