Ρεζέρβα: Τρεις λόγοι που οδήγησαν στον παραγκωνισμό της

Μία νέα έρευνα παρουσιάζει τους λόγους που οδήγησαν στην αντικατάσταση της ρεζέρβας με το κιτ επισκευής ελαστικού και απαντά σε ενδιαφέροντα ερωτήματα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ρεζέρβα

Σίγουρα η κατάργηση της ρεζέρβας από τα αυτοκίνητα είναι κάτι που έχει δυσαρεστήσει πολλούς από εμάς. Πλέον, στην πλειονότητα των αυτοκινήτων συναντάμε το κιτ επισκευής, το οποίο ωστόσο δεν καλύπτει το 100% των περιπτώσεων ζημιάς (πχ. σκίσιμο του ελαστικού). Η έρευνα του οργανισμού “American Automobile Association” έχει να μας δείξει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία. Πάμε να τα δούμε, αλλά και να γνωρίσουμε τους τρεις λόγους που οδήγησαν στην κατάργηση της ρεζέρβας.

Διαβάστε επίσης: Χρήσιμα – Ξέρετε να χρησιμοποιείτε το κιτ επισκευής ελαστικού; (+video)

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με στοιχεία του 2014-2015, μόλις το 36% των νέων μοντέλων φέρουν ρεζέρβα, ποσοστό που σίγουρα πλέον έχει μειωθεί ακόμα περισσότερο. Βασικότερος λόγος της κατάργησης είναι η μείωση του κόστους, μιας και ένα κιτ επισκευής κοστίζει πολύ λιγότερο από την ρεζέρβα. Επιπλέον, σημαντικός παράγοντας είναι το βάρος. Ένα κιτ επισκευής ζυγίζει περίπου 2 κιλά σε αντίθεση με μία ρεζέρβα που ξεπερνάει τα 14 κιλά. Συνεπώς η “ζυγαριά” γέρνει υπέρ του κιτ τόσο για την μείωση της κατανάλωσης, όσο και των εκπομπών ρύπων.


Ο τρίτος λόγος συνδέεται με τον εξηλεκτρισμό των αυτοκινήτων, τα οποία πλέον φέρουν συνήθως κάτω από τον χώρο των αποσκευών μπαταρίες. Αυτές περιορίζουν την χωρητικότητα, οπότε η ρεζέρβα φεύγει για να μην δεσμεύει κι άλλα “πολύτιμα” λίτρα.

Τέλος, η έρευνα έδειξε πως το 90% των ανδρών ηλικίας μεταξύ 34-54 ετών γνωρίζει πως να αλλάξει ένα ελαστικό, με το ποσοστό στους άνδρες ηλικίας 18-34 να ανέρχεται στο 78%. Το 97% των ανδρών ανεξαρτήτου ηλικίας δήλωσε πως γνωρίζει να αλλάξει ένα σκασμένο ελαστικό, με το αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών να ανέρχεται στο 68%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.