Ρολόγια με το αστέρι της Mercedes

Η Mercedes-Benz παρουσίασε τη νέα γκάμα ρολογιών της, τα οποία αποτελούν τέλειο συνδυασμό για το χέρι ενός οδηγού αυτοκινήτου της.

Βρείτε μας στο

Η Mercedes είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων και όχι μόνο, αφού φημίζεται και για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ όχι μόνο για τα αυτοκίνητά της αλλά και για τους ιδιοκτήτες τους ή τους απλούς φίλους της μάρκας που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ένα από τα μοντέλα της. Δείτε για παράδειγμα εδώ την κολεξιόν Mercedes για μικρά παιδιά.

Πλέον, η Mercedes παρουσίασε τη νέα γκάμα ρολογιών της, στο καντράν των οποίων φιγουράρει το σήμα της μάρκας. Φυσικά είναι κατασκευασμένα με κορυφαία υλικά και ο σχεδιασμός τους αναλόγως με το μοντέλο είναι είτε κλασσικός, είτε πιο μοντέρνος και σπορ.

Συνολικά, η Mercedes παρουσίασε οκτώ ρολόγια (έξι μοντέλα με τα δύο να βγαίνουν σε ανδρικό και γυναικείο) τα οποία καλύπτουν κάθε γούστο. Τα ανδρικά ρολόγια είναι τα Automatic-Chronograph, Sport Fashion M3 Chronograph, Classic Automatic, Chronograph Classic Rally, Automatic και Basic, ενώ τα γυναικεία είναι τα Sport Fashion M3 και Basic.

Οι τιμές των ρολογιών δεν έχουν ανακοινωθεί την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ενώ όλα τους είναι αδιάβροχα και Swiss Made. Ποιο κάτω μπορείτε να δείτε τα έξι μοντέλα της νέας γκάμας ρολογιών της Mercedes. 

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr