Ρωσία: Αυτό είναι το απόλυτο best-seller και για το 2021

Μόλις τρία ευρωπαϊκά μοντέλα βρίσκονται στην κορυφαία δεκάδα της ρωσικής αγοράς. Δείτε ποιο ήταν το best-seller για το έτος 2021!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Best Seller ρωσια

Για ακόμα μία χρονιά, οι πολίτες στην Ρωσία δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για την εγχώρια Lada και το απόλυτο best-seller δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο πέρα από ένα μοντέλο της γκάμας της. Ας δούμε τα 10 αυτοκίνητα με τις καλύτερες “επιδόσεις” στην ρωσική αγορά και τα μόλις δύο με ευρωπαϊκή καταγωγή.

Ρωσία: Tο αυτοκίνητο που ξεπέρασε σε εξαγωγές το Lada Niva

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Rus Auto News” στην πρώτη θέση και για το 2021 βρέθηκε το Lada Vesta, σημειώνοντας 113.698 πωλήσεις. Το “1-2” για την Lada στον αγώνα των πωλήσεων ήρθε με το Lada Granta των 11.430 πωλήσεων μέσα σε ένα έτος, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με το Kia Rio των 82.941 πωλήσεων.


Η πρώτη δεκάδα συμπληρώνεται με τα Hyundai Creta και Solaris, τα Lada Niva, VW Polo, Skoda Rapid, Dacia Duster και Lada Largus. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι στην πρώτη δεκάδα έχουμε μόλις τρία ευρωπαϊκά μοντέλα, με το ένα να είναι το γερμανικό VW Polo, το άλλο το τσέχικο Skoda Rapid και το τρίτο το ρουμανικό Dacia Duster.

Όσο για το απόλυτο best-seller που “απαντά” στο όνομα Lada Vesta, αξίζει να αναφέρουμε ότι προσφέρεται είτε σε sedan αμάξωμα, είτε σε station wagon και πρόσφατα δέχθηκε μία μικρή αναβάθμιση. Αυτή τη στιγμή, στην ρωσική αγορά προσφέρεται με τρεις κινητήρες, δύο εκδοχές ενός κινητήρα 1,6 λτ. με απόδοση 106 και 113 ίππους, αλλά και την ισχυρότερη με τον κινητήρα 1,8 λτ. και απόδοση 145 ίππους. Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.