Σχεδόν 2.000.000 χλμ. δοκιμών για την Rolls-Royce Spectre

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Rolls-Royce εισέρχεται στην τρίτη φάση δοκιμών εξέλιξής του έχοντας συμπληρώσει μέχρι τώρα δύο σχεδόν εκατομμύρια χιλιόμετρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Rolls-Royce Spectre 2.000.000 χλμ. δοκιμών 2023

Με την Spectre, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στην 118χρονη ιστορία της, η Rolls-Royce έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιώντας ένα άνευ προηγουμένου πρόγραμμα εξέλιξης και δοκιμών για τα δεδομένα της βρετανικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Η καλύτερη χρονιά της Rolls-Royce ήταν το 2022

Οι Spectre που χρησιμοποιούνται για τις δοκιμές του νέου βρετανικού coupe βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Ν. Αφρική όπου αξιολογούνται σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος που μπορούν να ξεπεράσουν τους 50 βαθμούς Κελσίου με την αφρικάνικη χώρα να προσφέρει μεγάλη ποικιλία αναφορικά με το κλίμα της.


Παράλληλα και το τερέν της Ν. Αφρικής είναι πρόσφορο για δοκιμές εξέλιξης αφού στη χώρα υπάρχουν δρόμοι κάθε είδους.

Σε αυτή τη φάση δοκιμών της Spectre, οι μηχανικοί και οδηγοί εξέλιξης του αμιγώς ηλεκτρικού coupe βρίσκονται σε μια διαδικασία που ονομάζουν “οριακά κέρδη”, όπως μικρές βελτιώσεις σε κάθε ένα από τα 25.000 διαφορετικά σημεία αξιολόγησης του αυτοκινήτου οδηγούν, στο τέλος, σε πολύ μεγάλο κέρδος στη συνολική του απόδοση.

Διαβάστε επίσης: Η πιο ισχυρή Rolls-Royce με ισχύ 87.000 ίππων!

Για παράδειγμα η Rolls-Royce έχει ήδη ξεπεράσει συνολικά τους δύο μήνες δοκιμών για να ρυθμίσει το σύστημα ανάκτησης ενέργειας της Spectre με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σύμφωνο με τα υψηλά στάνταρ κύλισης των Βρετανών…

Ένα ακόμη σύστημα που πλέον δοκιμάζεται μόνο σε πραγματικές συνθήκες είναι εκείνο του ήχου, ώστε ο ήχους που αναπαράγεται από τα 17 συνολικά ηχεία να είναι σωστός σε κάθε συνθήκη και είδος μουσικής.

Στο τέλος των δοκιμών της οι Spectre που δημιουργήθηκαν για αυτές τις ανάγκες θα έχουν διανύσει συνολικά 2.500.000 χιλιόμετρα με τις συνθήκες αλλά και την απόσταση να ισοδυναμούν με… 400 χρόνια φυσιολογικής χρήσης του αυτοκινήτου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.