Σε τι έχουν μετατρέψει τα γκαράζ τους οι Βρετανοί;

Διαφορετική χρήση σχεδόν για τα μισά κλειστά ιδιωτικά γκαράζ του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν βρει οι κάτοικοι της χώρας. Ποια είναι αυτή;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα rac, στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτιμάται ότι υπάρχουν περί τα 11 εκατ. κλειστά ιδιωτικά γκαράζ. Από αυτά λιγότερο από τα μισά χρησιμοποιούνται για το λόγο που έχουν κατασκευαστεί σε τακτική βάση με τα υπόλοιπα να έχουν αναλάβει ρόλο αποθήκης.

Συγκεκριμένα το 53% των κατόχων γκαράζ στο Ηνωμένο Βασίλειο ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν χρησιμοποιήσει ποτέ το γκαράζ του για να παρκάρει το αυτοκίνητό του με μόνο το 40% να το κάνει αυτό σε τακτική βάση.

Διαβάστε επίσης: Σοκ προκαλούν τα νούμερα αυτών που κοιμούνται στο… τιμόνι


Παράλληλα επτά στους δέκα Βρετανούς δήλωσαν στη σχετική έρευνα ότι αφήνουν τα οχήματά τους στο διάδρομο που οδηγεί στο γκαράζ και ένας στους πέντε (18%) στο δρόμο.

Ο κυριότερος λόγος που η πλειοψηφία των βρετανικών γκαράζ δεν χρησιμοποιείται πλέον όπως θα έπρεπε είναι η τοποθέτηση πολλών αντικειμένων εκεί που δεν χωρούν εντός του σπιτιού. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα αντικείμενα είναι τόσα πολλά που ακόμη και αν χωρά ένα αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ, οι πόρτες του δεν έχουν αρκετό χώρο για να ανοίξουν!

Η αποθήκη είναι η δημοφιλέστερη μετατροπή ενός γκαράζ στο Ηνωμένο Βασίλειο, με σχεδόν μισούς από τους ιδιοκτήτες τους να δηλώνουν παράλληλα ότι τα χρησιμοποιούν σαν χώρο εργασίας για κατασκευές, ενώ ένας στους δέκα το χρησιμοποιούν ως γυμναστήριο.

Από την άλλη, από τη μερίδα του πληθυσμού που χρησιμοποιούν το γκαράζ για το σωστό σκοπό το 67% δηλώνει ότι εκεί παρκάρει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί συνήθως, τρεις στους δέκα για να παρκάρουν κάποιο κλασικό αυτοκίνητο που έχουν στην κατοχή τους ενώ ένα 10% το χρησιμοποιεί ως συνεργείο για να εργαστεί πάνω σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.