Έρευνα: Σοκ προκαλούν τα νούμερα αυτών που κοιμούνται στο… τιμόνι

Σοκαριστικός είναι ο αριθμός των οδηγών που τους παίρνει ο ύπνος καθώς οδηγούν, σύμφωνα με τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μ. Βρετανία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Οδήγησης ύπνος έρευνα 2021

Η οδήγηση υπό την επήρεια της κούρασης εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους τόσο για τον ίδιο τον οδηγό του οχήματος όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου (και μη) που τυχαίνει να βρίσκονται κοντά σε αυτόν: ένα κλείσιμο των ματιών ακόμη και για ένα δευτερόλεπτο είναι αρκετό για να γίνει το κακό, το οποίο μπορεί και να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες… Τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μ. Βρετανία από την ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση οδικής ασφάλειας IAM RoadSmart, την μεγαλύτερη της χώρας, δείχνει πως οι αρμόδιες αρχές, ίσως και οι κατασκευαστές, θα πρέπει να λάβουν ακόμη περισσότερα μέτρα για την αποφυγή ατυχημάτων που οφείλονται στην υπνηλία.

Διαβάστε επίσης: Σε εξέλιξη ηλεκτρικός κινητήρας που δεν φέρει μαγνήτες!

Ειδικότερα στην έρευνα της roadsmart συμμετείχε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.000 ατόμων, σε μια χώρα όπου υπάρχουν περισσότεροι από 40.000.000 κάτοχοι άδειας οδήγησης.


Οι απαντήσεις αυτού του δείγματος στις ερωτήσεις της έρευνας της IAM RoadSmart προκαλούν κυριολεκτικά σοκ αφού ένας στους δέκα συμμετέχοντες παραδέχτηκε ότι έχει κλείσει τα μάτια του πίσω από το τιμόνι έστω και προσωρινά. Με αναγωγή στους κατόχους άδειας οδήγησης της χώρας, αυτό σημαίνει ότι περί τα 4.000.000 οδηγοί στη Μ. Βρετανία έχουν κοιμηθεί έστω και για λίγο καθώς οδηγούσαν!

“Είναι σοκαριστικό αν σκεφτεί κανείς ότι ενδεχομένως έως και 4.000.000 οδηγοί έχουν κλείσει τα μάτια τους εν κινήσει γιατί ήταν πολύ κουρασμένοι, ακόμη και αν αυτό έγινε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η καταστροφή που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο ατύχημα δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση.”, δήλωσε σχετικά ο διευθυντής πολιτικής και έρευνας της IAM RoadSmart, Neil Greig.

Διαβάστε επίσης – BMW: Προχωρά η εξέλιξη για το ηλεκτρικό μοντέλο με κυψέλες υδρογόνου

Η βρετανική έρευνα έφερε και άλλα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία στο φως αφού ένας στους δέκα οδηγούς παραδέχτηκε ότι έχει παρεκκλίνει της πορείας του λόγω κούρασης, σε σημείο να έρθουν οι τροχοί του οχήματος του σε επαφή με τα λεγόμενα rumple strips, τις ανάγλυφες “λωρίδες” ασφάλειας στην άκρη του δρόμου που προκαλούν δονήσεις στο τιμόνι. Άλλα τέσσερα εκατ. Βρετανοί οδηγοί δηλαδή…

Παράλληλα τέσσερις στους δέκα παραδέχτηκαν ότι έχουν προχωρήσει σε ενέργειες για να “ξυπνήσουν” καθώς οδηγούσαν, ενέργειες όπως είναι το κατέβασμα του παράθυρου, ή τη μείωση της θερμοκρασίας μέσω του κλιματισμού, γιατί ένιωθαν πολύ κουρασμένοι -16 εκατ. οδηγοί…

Ένα από τα θετικά στοιχεία που προέκυψαν από τα ευρήματα της έρευνας είναι ότι περίπου ένας στους τέσσερις κουρασμένους οδηγούς αποφάσισε να σταματήσει το ταξίδι του για να ξεκουραστεί ή τουλάχιστον να πάρει έναν καφέ.

Όπως συμβουλεύει και η IAM RoadSmart, η οδήγηση, ειδικά όταν καλύπτονται μεγάλες αποστάσεις, χρειάζεται διάλειμμα κάθε δύο ώρες, ενώ θα πρέπει να ταξιδεύουμε πάντοτε τις ώρες που είμαστε συνήθως ξύπνιοι. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε ακόμη περισσότερο όσο πλησιάζουμε στις διακοπές και έπειτα από παρατεταμένη περίοδο περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.