Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη γνωστός ηθοποιός (+video)

"Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό", είπε ο γνωστός ηθοποιός. Ευτυχώς φορούσε ζώνη και δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαίο ατύχημα

Ιδιαίτερα δυσάρεστο ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, τον οποίο αγαπήσαμε μέσα από πολλές σειρές, όπως για παράδειγμα τα “Εγκλήματα”. Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έγινε θύμα τροχαίου ατυχήματος, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν υπάρχει άλλος εμπλεκόμενος.

Όπως ανέφερε σε πρωινή, τηλεοπτική εκπομπή, το απόγευμα του Σαββάτου επέστρεφε στο σπίτι του. Παραδέχθηκε στον αέρα ότι για λίγα δευτερόλεπτα αφαιρέθηκε προκειμένου να δει κάτι στο κινητό του τηλέφωνο και το αποτέλεσμα ήταν η σύγκρουση του οχήματός του με άλλο που ήταν σταθμευμένο.

Ευτυχώς, ο τραυματισμός του γνωστού ηθοποιού ήταν ελαφρύς, έκανε 7 ράμματα στο κεφάλι και έχει σπασμένο μετακάρπιο, ενώ σημαντικές είναι και οι ζημιές που έχουν προκληθεί στο κόκκινο SsangYong Tivoli. “Ευτυχώς φορούσα τη ζώνη ασφαλείας”, είπε στην διάρκεια της εκπομπής.


Εμείς από την πλευρά μας, θα τονίσουμε για ακόμα μία φορά ότι ακόμα και ένα βλέμμα στην οθόνη του κινητού είναι αρκετό για να καταστρέψει όχι μόνο τη δική μας ζωή, αλλά και κάποιου άλλου που θα έχει την ατυχία να βρίσκεται στο ίδιο σημείο.

Πηγή: skai.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.