“Σκληρή” καμπάνια δείχνει πόσο απαραίτητος είναι ο εξοπλισμός αναβάτη (+video)

Τον γύρο του κόσμου κάνει η νέα, "ωμή" καμπάνια κρατικού οργανισμού και αναδεικνύει την σημασία του πλήρους εξοπλισμού αναβάτη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κράνος

Το κράνος σώζει ζωές! Αυτό ακούμε καθημερινά και είναι απόλυτα αληθές, αλλά δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αρκεί. Κάθε αναβάτης πρέπει να φέρει πλήρη εξοπλισμό για να είναι απόλυτα ασφαλής και αυτή η “σκληρή” καμπάνια το αποδεικνύει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Διήθηση μοτοσυκλέτας: Οριοθέτηση αντί απαγόρευσης. Τι ισχύει;

Δημιουργήθηκε από τον κρατικό οργανισμό TAC (Transport Accident Commission), ο οποίος εδρεύει στην Βικτώρια της Αυστραλίας και στόχος του είναι να ευαισθητοποιεί τους οδηγούς σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα. Παράλληλα, φροντίζει να εξασφαλίζει πόρους ώστε να καλύπτει ποσοστό των εξόδων νοσηλείας σε θύματα τροχαίων ατυχημάτων.

Αυτή τη φορά, ο συγκεκριμένος οργανισμός δημιούργησε μία πολύ “σκληρή” καμπάνια που κάνει επίκληση στον φόβο του θεατή και μέσα σε μερικές ημέρες έχει συζητηθεί έντονα. Ο αναβάτης που θα δούμε στο video, ξεκινάει μία βόλτα φορώντας μόνο το κράνος του. Ξαφνικά, έρχεται η στιγμή της πτώσης και αποδεικνύεται πόσο εκτεθειμένος είναι.

Μπορεί το κράνος να προστατεύει το κεφάλι, αλλά όλο το υπόλοιπο σώμα έχει αφεθεί στην τύχη του. Η καμπάνια αναφέρει ότι το απλό, sneaker παπούτσι προστατεύει το πόδι για μόλις 0,3 δλ. Τόσος χρόνος αρκεί ώστε το πόδι του αναβάτη να έρθει σε επαφή με το οδόστρωμα. Ομοίως, το τζιν χωρίς προστατευτικές επενδύσεις σκίζεται σε 0,6 δλ.

“Μην αφήσετε μία 15λεπτη βόλτα να προκαλέσει ανάρρωση που μπορεί να διαρκέσει έως και 12 μήνες. Σε ένα ατύχημα με μοτοσυκλέτα, τα casual ρούχα προστατεύουν το σώμα σας μόνο για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Έχετε τον εξοπλισμό; Οδηγήστε μαζί του.” Ακολουθεί το σχετικό video, τονίζουμε ότι περιέχει σκληρές εικόνες, αλλά πέρα για πέρα αληθινές.

Μην ξεχνάτε, λοιπόν, δεν αρκεί μόνο ένα καλό κράνος. Χρησιμοποιείστε την κατάλληλη ένδυση και απολαύστε ξέγνοιαστες και πάνω απ’ όλα ασφαλείς διαδρομές!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.