Σωτήριο για τους δικυκλιστές το νέο σύστημα της Ford (+video)

Το ξαφνικό άνοιγμα της πόρτας ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι το λιγότερο εφιαλτικό για τους δικυκλιστές. Η Ford φαίνεται να δίνει τη λύση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 Ford Exit Warning System

Κάθε χρόνο γίνονται δεκάδες ατυχήματα στους δρόμους όλου του κόσμου τα οποία περιλαμβάνουν απρόσεκτους οδηγούς αυτοκινήτων, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να βγουν από το αυτοκίνητο τους, δεν κοιτάζουν τον καθρέπτη τους (η ακόμη καλύτερα δεν στρέφουν προς τα πίσω το κεφάλι τους) με αποτέλεσμα να “πιάνουν” στην πόρτα τους δικυκλιστές, τις περισσότερες φορές ποδηλάτες. Στο Ηνωμένο Βασίλειο τη χρονιά που μας πέρασε περισσότεροι από 60 ποδηλάτες τραυματίστηκαν σοβαρά ή έχασαν τη ζωή τους από αυτή την απροσεξία, ενώ το 2018 στη Γερμανία προκλήθηκαν 3.500 ατυχήματα παρόμοια ατυχήματα με δικυκλιστές!

Με την τεχνολογία να προοδεύει όλο και πιο πολύ, μια λύση σε αυτού του τύπου ατύχημα θέλει να δώσει η Ford με το σύστημα Exit Warning. Το νέο σύστημα της Ford χρησιμοποιεί υπάρχουσα τεχνολογία και συγκεκριμένα τους αισθητήρες που ενημερώνουν τον οδηγό για τα Τυφλά Σημεία. Με οπτικοακουστικά σήματα μπορεί να προειδοποιήσει ότι κάποιος βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με την πόρτα που θέλει να ανοίξει κάποιος από τους επιβαίνοντες, ενώ σύμφωνα με τη Ford θα μπορούσε ακόμη και να εμποδίζει μερικώς το άνοιγμα της πόρτας.

Οι μηχανικοί της εταιρίας δοκιμάζουν ήδη έναν τέτοιο μηχανισμό για την πόρτα που φέρει επίσης φωτεινή σήμανση στο πλαίσιο της ώστε να γίνεται ορατή από τους δικυκλιστές που πλησιάζουν προς το όχημα. Φυσικά θα υπάρχει και μηχανισμός παράκαμψης σε περίπτωση ανάγκης.

Τους επόμενους μήνες οι άνθρωποι της Ford θα πραγματοποιήσουν δοκιμές του συστήματος χρησιμοποιώντας τους ίδιους τους υπαλλήλους τους, εξετάζοντας διαφορετικά σενάρια και καταστάσεις.

Το σύστημα της Ford είναι ένα σημαντικό βήμα για τη λύση στο σοβαρό -ακόμη και μοιραίο- “πρόβλημα” που μπορεί να δημιουργήσει μια πόρτα που ανοίγει ξαφνικά και θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο απλό. Κατά την άποψη του γράφοντος η πόρτα θα μπορούσε να μένει απλά κλειδωμένη έως ότου δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τον διερχόμενο δικυκλιστή. Έτσι θα μειωνόταν το κόστος εξέλιξης και τοποθέτησης ειδικού μηχανισμού συγκράτησης αλλά και της εγκατάστασης φωτεινής σήμανσης που προορίζεται για τους δικυκλιστές, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και μια απρόβλεπτη κακή αντίδραση. Τι εννοούμε με αυτό; Φανταστείτε έναν αρχάριο ποδηλάτη ή μοτοσυκλετιστή (ειδικά αυτούς) σε βρεγμένο οδόστρωμα “ελληνικού” τύπου να βλέπει ξαφνικά και σχεδόν μπροστά του μια πόρτα να προσπαθεί να ανοίξει έχοντας παράλληλα πάνω της και κόκκινα φώτα. Από την τρομάρα του και μόνο θα μπορούσε να πέσει μόνος του “τσαρουχώνοντας” τα φρένα, αν το δίκυκλο του δεν έχει ABS, η να αλλάξει ενστικτωδώς λωρίδα για να την αποφύγει και να “βρεθεί” στο δρόμο ενός άλλου αυτοκινήτου που έρχεται με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Όπως και να έχει το νέο σύστημα ασφάλειας της Ford βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό καλό δρόμο και πολύ θα θέλαμε να δούμε ανάλογα συστήματα και από άλλους κατασκευαστές.

Δείτε το Exit Warning σε λειτουργία στο video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • ford
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr