Στα “χωράφια” του Nascar μπαίνει ο Michael Jordan

Μεγάλωσε βλέποντας αγώνες Nascar και πλέον γίνεται ιδιοκτήτης μίας ομάδας. Ο λόγος για τον θρύλο του NBA, Michael Jordan...

Βρείτε μας στο

Ο θρύλος του NBA, Michael Jordan, εισέρχεται για τα καλά στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού μιας και αγόρασε μία ομάδα του Nascar. Στο πλευρό του θα είναι ο επαγγελματίας οδηγός και προσωπικός του φίλος, Bubba Wallace.

Διαβάστε επίσης: Υπέρογκο ποσό για τη Mercedes S600 του Michael Jordan

Ο Michael Jordan δήλωσε πρόσφατα ότι μεγάλωσε βλέποντας αγώνες Nascar. Είναι φυσικό λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η επόμενη επιχειρηματική κίνηση να είναι η είσοδός του στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον πρώτο μαύρο ιδιοκτήτη ομάδας του Nascar. Ταυτόχρονα, αξίζει να τονίσουμε ότι ο Bubba Wallace είναι ο μοναδικός μαύρος οδηγός στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

«Το NASCAR εξελίσσεται και αγκαλιάζει όλο και περισσότερο την κοινωνική αλλαγή. Εκτός από την πρόσφατη δέσμευση και τις δωρεές που έχω κάνει για την καταπολέμηση του συστηματικού ρατσισμού, το βλέπω ως ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα νέο κοινό και να ανοίξω περισσότερες ευκαιρίες για τους μαύρους σε αγώνες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αστέρας του NBA.

Η νεοεισαχθείσα ομάδα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο το 2021. Ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το επίσημο όνομα της ομάδας, θα αποκαλυφθούν αργότερα. Ακολουθεί η επίσημη ανάρτηση του οδηγού αμέσως μετά το πέρας της συμφωνίας.