Ο Michael Jordan απέκτησε το ισχυρότερο roadster παραγωγής του κόσμου

Με ισχύ 1.841 ίππων και περιορισμένη παραγωγή στις μόλις 30 μονάδες! Αυτό είναι το νέο, υπερσπάνιο μοντέλο που απέκτησε ο Michael Jordan...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Michael Jordan

Η αγάπη του Michael Jordan για τους τέσσερις τροχούς είναι γνωστή σε όλους μας! Από τα χέρια του έχουν περάσει μοναδικά αυτοκίνητα, μερικά από τα οποία μπορείτε να τα δείτε σε σχετικό μας κείμενο. Αυτή τη φορά, παρέλαβε το νέο του μοντέλο, το οποίο είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό, μιας και μέχρι αυτή τη στιγμή διατηρεί τον τίτλο του ισχυρότερου roadster στον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα του Michael Jordan στο “The Last Dance”

Με μία επίσημη ανακοίνωση στα social media, η Hennessey γνωστοποίησε ότι πρόσφατα παρέδωσε στον Michael Jordan το νέο του αυτοκίνητο. Πρόκειται για το Hennessey Venom F5 Roadster και η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την παράδοση του hypercar στον θρύλο του NBA.

Το συγκεκριμένο μοντέλο εξοπλίζεται με τον ισχυρότερο κινητήρα παραγωγής, τον λεγόμενο “Fury”. Έχει διάταξη V8 και η χωρητικότητά του αγγίζει τα 6,6 λτ. Με την συνεισφορά των δύο turbo, η ισχύς του εκτοξεύεται στους 1.841 ίππους και η ροπή φτάνει τα 1.617 Nm στις 5.000 σ.α.λ. Αποτέλεσμα είναι η τελική ταχύτητα του Hennessey Venom F5 Roadster να ξεπερνά την απίστευτη τιμή των 482 χλμ./ώρα.

Η τιμή αγγίζει τα 3 εκατ. δολάρια σύμφωνα με την “Hennessey Special Vehicles” και η παραγωγή περιορίστηκε στα μόλις 30 αντίτυπα. Ένα εξ’ αυτών ανήκει όπως καταλάβατε στην συλλογή του Michael Jordan. Πατώντας εδώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον συγκεκριμένο κινητήρα στο δυναμόμετρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.