Ο ισχυρότερος κινητήρας παραγωγής στο δυναμόμετρο (+video)

Ούτε Bugatti, ούτε Koenigsegg! Αυτός είναι ο ισχυρότερος κινητήρας παραγωγής, αποδίδει 1.817 ίππους και τώρα θα τον ακούσουμε στο δυναμόμετρο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hennessey Venom F5

Μπορεί η Bugatti να έχει κατασκευάσει την Bolide των 1.850 ίππων, αλλά περιορίζεται για χρήση αποκλειστικά σε ιδιωτική πίστα. Συνεπώς το αυτοκίνητο με τον ισχυρότερο κινητήρα παραγωγής που μπορεί να κυκλοφορήσει νόμιμα στον δρόμο είναι το Hennessey Venom F5. Αυτή τη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον κινητήρα της αμερικανικής εταιρείας να “οργιάζει” στο δυναμόμετρο.

Διαβάστε επίσης: Δείτε την Bugatti Chiron να πιάνει τα 414 χλμ./ώρα στην Autobahn (+video)

Με παρατσούκλι “Fury” (οργή), ο τερατώδης αμερικάνικος V8 των 6,6 λίτρων αποδίδει με τη βοήθεια δύο turbos 1.841 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. αλλά και 1.617 Nm ροπής στις 5.000 σ.α.λ. Οι Αμερικανοί, μάλιστα, αναφέρουν πως περισσότερη από τη μισή ροπή είναι διαθέσιμη ήδη από τις 2.000 σ.α.λ. μέχρι και τις στροφές της μέγιστης ισχύος.

Οι 1.841 ίπποι του κινητήρα έχουν να κινήσουν μόλις 1.360 κιλά στεγνού βάρους κάτι που δίνει στο Venon F5 αναλογία μόλις 0,74 κιλών/ίππο, την καλύτερη μεταξύ των hypercars δρόμου. Η ιπποδύναμη φτάνει μόνο στους πίσω τροχούς μέσω κιβωτίου επτά σχέσεων και περνά στο οδόστρωμα μέσω τροχών 19 ιντσών που φέρουν ελαστικά διαστάσεων 345/30, ενώ 265/35 είναι οι διατάσεις των εμπρός ελαστικών.

Πριν δούμε το video, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο μπλοκ έχει περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών. Στο εσωτερικό του συναντάμε άκρως ανθεκτικά “σωθικά”, όπως για παράδειγμα σφυρήλατες μπιέλες, ενώ στα turbo έχει γίνει χρήση τιτανίου και 3D εκτύπωση. Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε κάθε λεπτομέρεια για το αμερικανικό Hennessey Venom F5 που στοχεύει μεταξύ άλλων σε νέο ρεκόρ ταχύτητας αυτοκινήτου παραγωγής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.